2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
منم میخونم عزیزم انشاله همگی حاجت روا بشن 

حاجت روا شی عزیزم

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
نفر19 هستی.امروز باید 3 تا بخونی

عزيزم من يه سوال داشتم ، مثلا من امروز كلا جايي بودم نتونستم بخونم الان به نيت ارام جان خوندم اشكال نداره كه  تو روز بعد افتاده ؟؟؟ فردا هم برا كسي كه تو ليسته ميخونم 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزيزم من يه سوال داشتم ، مثلا من امروز كلا جايي بودم نتونستم بخونم الان به نيت ارام جان خوندم اشكال ...

اشکال نداره عزیزم

ولی سعی کن تا قبل از 12 شب بخونی

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
اشکال نداره عزیزم ولی سعی کن تا قبل از 12 شب بخونی

باشه عزيزم چون باردارم يه كم شب و روزم قاطي شده ولي هر روز ميخونم 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
باشه عزيزم چون باردارم يه كم شب و روزم قاطي شده ولي هر روز ميخونم 

حاجت روا شی عزیزم

اسم منم بنویسید دا دخترا

اگر تا فردا از بعضی از بچه ها خبری نشد جایگزینت میکنم. فردا ساعت11 شب آنلاین باش

اسم منم بنویسید دا دخترا

فرداشب ساعت 11 همینجا یه پیام بده

استارتر ممنون که انقد دقیق هستی. ان شالله که هر چی از خدا میخوای با صلاح خودش، بهت بده    

فدات عزیزم

انشاالله شرمنده شما نشم