2777
2789
عنوان

😭❤دعا کنید برام

50 بازدید | 5 پست

من تاپیک قبلیم قرار بودبرم از مجازی ولی چون قراره عشقمو ببینم😭😭😭😭❤قرار نیست اما چون مامانم میدونه شاید نبره اون شهری که عروسی هست و عشقمم میتونه بیاد پیشم اما چ کار کنم مامانم راضی بشع تا فردا ظهر😭😭😭❤ما که گناهکاری نمیکنیم که میخوام ببینمش حدود ۳۵۳ روزه از نزدیک ندیدمش🙂خیلی دلم مره یچی بگید مامانمو راضی کنم چون امشب بهش گفتیم میترسم فردا بره به بابام بگه ولی گفت من با بابات کاری ندارم! به نظرتون میبره؟ عروسی پسرعموشه

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

353 روزه ندیدیش هنوز دوسش داری. من یه ماه یکیو نمی بینم کلا قیافش یادم میره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
353 روزه ندیدیش هنوز دوسش داری. من یه ماه یکیو نمی بینم کلا قیافش یادم میره

😐😐ببخشیدا من کیلومترها ازش فاصله دارم از تصویری همو هم میبینیم ولی ۳۵۳ روز قبل ما از نزدیک فقط همو دیدیم همین

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐ببخشیدا من کیلومترها ازش فاصله دارم از تصویری همو هم میبینیم ولی ۳۵۳ روز قبل ما از نزدیک فقط همو ...

عزیزم منظور بدی نداشتم. منظورم این بود که تو شانس اینو داری یکیو دوس داشته باشی ولی من تا حالا عاشق نشدم. اگه بد منظورمو رسوندم معذرت میخوام

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عزیزم منظور بدی نداشتم. منظورم این بود که تو شانس اینو داری یکیو دوس داشته باشی ولی من تا حالا عاشق ...

بد منظور نرسوندین عزیزم من مثه یه عاشق موندم امشب جلوی مامانم زار زدم که حتما بزاره😭😭

بد منظور نرسوندین عزیزم من مثه یه عاشق موندم امشب جلوی مامانم زار زدم که حتما بزاره😭😭

انشاءالله همدیگه رو می بینید. عشقتون پایدار💖