2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟😢😢😢

166 بازدید | 8 پست

من اصلا نمیتونم جلو زبونمو بگیرم، هزار بارم تمرین کردم که بی موقع حرف نزنم ولی نمیتونم، همش سر این حرف زدنای بی موردم دعوا و قهر و کدورت پیش میاد، شما راه حلی دارین؟ خسته شدم دیگه😭😭😭

عزيزم اگه حرف حق ميزني و از حقت دفاع ميكني اصلن نياز نيس ساكت بموني عاليه حرفتو بزن با قدرت زياد 

ولي اگه در اين حالتا نيس سعي كن تا ده بشماري تا جواب ندي

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اگه حرف حق ميزني و از حقت دفاع ميكني اصلن نياز نيس ساكت بموني عاليه حرفتو بزن با قدرت زياد&nbs ...

آخه چه حرف حق باشه چه نباشه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، بخدا دیگه کم آوردم، دلم میخواد لال بشم اصلا😢😢😢

آخه چه حرف حق باشه چه نباشه به مزاج خیلیا خوش نمیاد، بخدا دیگه کم آوردم، دلم میخواد لال بشم اصلا😢😢 ...

عزيزم من واقن هميشه از حق خودم دفاع ميكنم درسته ممكنه بعضيا ناراحت بشن ولي مطمعن باش خيلي بهتر از اينه ك حقت پايمال بشه با احترام كامل بگو مطمعن باش قانع ميشن 

اين رفتار عاليه افتخار كن ب خودت ك ميتوني حرفت و بزني اكثريت نميتونن حرف بزنن

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
خیلی بده، آدم از چشم همه میفته، کاش میشد حرف نزنم...

چرا ب فکر بقیه ای بیخیال خودتو عشقه . خیلیا این تواناییو ندارن

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزيزم من واقن هميشه از حق خودم دفاع ميكنم درسته ممكنه بعضيا ناراحت بشن ولي مطمعن باش خيلي بهتر  ...

همش پشیمونی و عذاب وجدان برام می مونه، مامانم از دستم ناراحت میشه که چرا فلان جا اون حرف و زدی، چرا جواب فلانی و دادی،،،،

چرا ب فکر بقیه ای بیخیال خودتو عشقه . خیلیا این تواناییو ندارن

دوسش ندارم، همش میگم خوشبحال اونایی که حرف نمیزنن، تحمل میکنن، من صبرم کمه، زود قاطی میکنم...