2777
2789
عنوان

بیس سالگی

225 بازدید | 15 پست

چرا هرکی منو می بینه فکر میکنه سنم بالاس همش بیس سالمه افسرده شدم بگید چیکارکنم کم سن بنظر بیام

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والله فکر نکنم کاری بشه کرد هر کی هم منو می بینه میگم ۲۰ سالم هست و ازدواج کردم باور نمیکنه شاید زیاد افراد چاق بزرگ به نظر میان البته منم زیاد لاغر نیستم ها تو خانواده ما ارثی هست برادرم ۲۵ سالش هست به هر کی میگی سربازیش چند ساله تموم شده باور نمیکنه🤐😯😯😩😩

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
هیییی من ک ۲۱ سالمه میبیننم میگن ۱۶😑😑😑😑😑😑😑 خیییلی حرررص میخورم بخدااااا😖😖 

خوشبحالت

بگو چیکار میکنی چجوری تیپ میزنی خو

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
بگم یا زوده ؟؟؟؟؟

بگو

من ازوقتی ۲۰سالم شده عصبی شدم به نظرتون طبیعیه

من عصبی بودم بدترشدم 

خوشبحالت بگو چیکار میکنی چجوری تیپ میزنی خو

هیچ جوری بخدا. کلا صورتم خیلی بچگونس. حتی وقتیم ک ارایش خیلی میکنم و تیپا خانومی میزنم بازم همینو میشنوم خیلی زورم میگیره😖😖

ولی درکل اگه بخوام بگم ک تیپم چجوریه من زیاد ارایش نمیکنم ارایشمم دخترونس یعنی سه متر خطه چشم و سه کیلو رژ نمیزنم😂 لباسامم خیلی سن بالایی نمیگیرم. همه چیم در حد سنمه اما هیییچکس منو ۲۱ ساله نمیدونه حتی رفتار خانوادمم باهام مث ۲۱ ساله ها نیس😭

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
والله فکر نکنم کاری بشه کرد هر کی هم منو می بینه میگم ۲۰ سالم هست و ازدواج کردم باور نمیکنه شاید زیا ...

عزیزم من درشت نیستم زیاد حس میکنم بخاطر بچه دارشدنم یا مثلا نوع پوستم ارایشم تیپم اینجوری فکر میکنن اصلا نمیدونم چیکار کنم من خیلی خوشگل بودم از خودم تعریف نمیکنم تو فامیل همه میگفتن ولی از وقتی حامله شدم یهو ۸۷کیلو شدم سریع شدم ۶۰ کیلو بچه شیر میدم داغون شدم صورتم خیلی لاغر شده مثلا ارایشگاه میرم میگم بیس سالمه همه قیافشون علامت سوال میشه با داداشم رفتیم بیرون دوستاش ازش پرسیدن مادرته 

بخاطر این موضوع افسردگی گرفتم توروخدا کمکم کنین یکم روحیم بهتر شه حداقل منم میخوام مث هم سنام باشم

هیچ جوری بخدا. کلا صورتم خیلی بچگونس. حتی وقتیم ک ارایش خیلی میکنم و تیپا خانومی میزنم بازم همینو می ...

کاش من مث ت بودم 😢

کاشکی منم مث تو بودم😕😕😕

من ابروهام قاب و سایه زدم ممکنه بخاطر اونم باشه چیکارش کنم😢😢😢😢

من ابروهام قاب و سایه زدم ممکنه بخاطر اونم باشه چیکارش کنم😢😢😢😢

اره شاید برا اون باشه. نمیخاد کاری کنی گلم بیخیال هرکار عشقته انجام بده. ولی خب میتونی مثلا ارایشتو خیلی ملیح تر انجام بدی. یا تیپای بزرگونه نزنی.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎