2821
2789

هیچی مادرت میگه میده دیگه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه بیشتر ماه رمضون تو خونه شما غذا خورده باشن به عهده شماست غیراز اون به عهده خودشونه

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات
اگه خونه شماست به عهده ی توعه اگه.موقع اذان اخرین روز ماه رمضن تو خونت بود باید شما بدی اگه بیرون بو ...

خونمون بود ولی مامانم نذاشت بزارم گفت واسه خودتونو فقط بده

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤

فقط شب آخر نیس باید چند روز خونتون بوده باشه ک نونخور شما محسوب شده باشه... اگ غذای شما خورده خودتون باید بدین

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اگه بیشتر ماه رمضون تو خونه شما غذا خورده باشن به عهده شماست غیراز اون به عهده خودشونه

ن شب ۲۱بود فک کنم اومد

ن شب ۲۱بود فک کنم اومد

خب پس نیست من خودم شب عید مهمون داشتم اما فطریه گرده کسیه که افراد نانخور اون هستن یعنی بیشتر ماه رو اونجا غذا خورده باشن اصلا شب اخرم مهم نیس

ایوانکا دختر ترامپ تو خاطراتش از سفر به عربستان گفته سعودیا با یک خنده من، حاضر به هر کاری بودند                         خاطرات موگیرینی از دیدار با نمایندگان مجلس ما منتشر نشه صلوات

عزیزم از مرجع تقلیدت بپرس.اگه فقط شب عید مهمونت باشه طبق نظر چندتا از مراجع نان خور محسوب نمیشه و فطریه اش با شما نیس. ولی اگه چند روز مهمونت بوده احتمالا فطریه اش باشماست.بازم زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس.عیدتم مبارک🌹

عزیزم از مرجع تقلیدت بپرس.اگه فقط شب عید مهمونت باشه طبق نظر چندتا از مراجع نان خور محسوب نمیشه و فط ...

قربونت عید توهم مبارک

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792