m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان بیاید چقد عجیبه | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 56 پست یعنی این همه مهم بوده که رفته تو قسمت اخبار گوگل؟؟؟؟اسنارترش خبر داره ؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/03/16 | 00:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بهنواز عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 582 پس حرف ها اینجا پخش میشن خودم زانو دارم شونه بقيه رو میخوام چیکار 😏
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 پس حرف ها اینجا پخش میشن آره منم منظورم تو گوگل رفتن و. مثلا سرچ کردن نیسانگار تحلیل میشن به این دلیل عجیب بود اما بچه ها منظورم نفهمیدن با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 ببین تو گوشی من اینجوری باز میشه یه صفحه بدون عکس از نینی سایت که همیشه اون بالاست بعدشم اخبار، احتم ... نه گلم متوجه چی میگی این موضوع تاپیک یه کاربری تحلیل شده بود منظورم یه چی دیکه هست یه حسی بدی گرفتم که آخه چه دلیلی داره انگار سایت امنیت نداره با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
felfelak عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2875 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 فاطی ام❤️
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 اسی فکر کردی جای خاصی هستیم درب بسته است؟ نمیگم در بسته اما این همه ابکی؟؟؟؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46228 اره سایت هم بیانیه داد راجع به این مساله مال چند سال پیشه تحلیلها
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 اره سایت هم بیانیه داد راجع به این مساله مال چند سال پیشه تحلیلها آره دیدم ...اما این آخری که همین اول کار اسکرین گرفتم چی ...انقد مهمه بره قسمت اخبار ؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46228 چیزی تو اخبار گوگل نبود این پیجهایی نیست که بازدید کردی قبلا
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 چیزی تو اخبار گوگل نبود این پیجهایی نیست که بازدید کردی قبلا نه عزیزم اونقدی سرم میشه دیگههمین اولین خبر گوگل بود ....اگه شما میگید مهم نیس که هیچ من کلا یکم جا خوردم مثلا شوهر من همیشه داره این اخبار تو گوشیش چک میکنه اکانت من میشناسه یهو تاپیک من بیاد اولین خبر 🔫😛خیلی جا خوردم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝