2777
2789
عنوان

بیاید چقد عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 56 پست

استارتر چرا حرف نمیزنی تو 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چیزی ننوشتم کلا تو قسمت گوگل اخبار داغ میگزاره 

مثلا نگاه این ادمشه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چرا حرف نمیزنی تو 

بابا دارم دنبالش میگردم استارترش گربه نمیدونم چی بود 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
میدونی چیه خدا از باعث بانی کسی که نمیزاره تاپبك هامون رو خودمون حذف کنیم نگذره هر چی میگیم رسانه ای ...

آره به خدا. من از ترسم تاپیک نمیزنم. لابه لای اون یکی تاپیک ها مشورت میگیرم

خیلی 
ساده اید ش ها جرا اینقدر 😂😂😂

ساده چی برام سوال بود 

یه سری دیگه تحلیل هست از اینجا میخاید اونا اسکزین کنم ؟

آره به خدا. من از ترسم تاپیک نمیزنم. لابه لای اون یکی تاپیک ها مشورت میگیرم

آره اعصابم خرد شد اما نمیدونم چطوری بگم به بچه ها حالت سیاسی میدن به بعضی تاپیکها چرا 

ماشالله یهو اون همه کامنت میاد نه بیای اسکرین بزاری و حرف بزنی همه حمله میکنن خوب بابا صبر کنید عکس مو لب ناخن نیس که کو کو 

برا من تو اخبار بودم آخه چک میکنم قیمت سکه دلار ماشین یهو اون عکس دیدم زدم روش رفت رو کامنت بنده خدایی که شوهرم این تو گوشیش بود یعنی چی...

بزارید بازم بزارم تا بگیذ طبیعی هست یا نه 

این قسمت دیگه نظر دادن درباره اینجاست فکر کنم