2777
2789
عنوان

بمونم یا برم

265 بازدید | 22 پست

من حدود ۱ سال و خورده ای هست که با پسری در ارتباطم.خیلی خوب و مهربونه خیلیم عاشقمه.واقعا یه پسر نمونه اس منم خیلی دوسش دارم.ولی مشکلم اینه که همسنیم و تا بخواد به شرایط ازدواج برسه خیلی طول میکشه🙁توی این دوره زمونه هم پول و این چیزا واقعا مهمه.شرایط بقیه خواستگارام خیلیییی عالیه.خونواده ی اون موافقت کردن مامان منم تقریبا راضیه ولی بابام نه.نمیدونم باهاش بمونم یا نه😪دلم نمیاد ولش کنم چون خیلی عاشق و وابسته اس.خودمم دوسش دارم.از یه طرف اگه بخوام به پاش بمونم تا شرایطش اوکی شه سن خودم میره بالا🙁دوتامون متولد ۷۹ ایم.به نظرتون چکار کنم🙁توی فامیلای ما همه زود ازدواج میکنن

هعی..چی بگم..

خاستگار خوب داری رد نکن.عشق اب و نون نمیشه اونم سن کمتون اوج تصمیمات اشتباه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤

خب شما زود ازدواج نکن ضرر ک نمیکنی دختر خوب تحصیلاتتو ببر بالا همزمان با پسره پیشرفت کن بعدم ک مطمین تر شدید زندگیتونو شروع میکنید 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما زود ازدواج نکن ضرر ک نمیکنی دختر خوب تحصیلاتتو ببر بالا همزمان با پسره پیشرفت کن بعدم ک مطمین ...

وضع مالیشون خیلی بده.حداقل ۱۰ سال زمان میخواد

هعی..چی بگم..
دلم خیلی واسش میسوزه.خیلی خوب و مهربونه.واقعا هم عشقشو ثابت کرده

عشقققققق کشکه من 28 سالمه واقعاعشق نونواب نمیشه به سن من ک برسی ملاکات واسه ازدواج تغیرمیکنن مطمئن باش