nikajigar مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 عنوان شیر خشک | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست سلام ببخشید دختر من ۱۱ ماهشه واسه وزن گیری بهش شیرخشک سوپرامیل میدم خواستم ببینه خوبه؟ 1398/03/15 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 پس خيلي وزنش پايين نيس همون ٩ كيلو خوبه معمولیه
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8981 روزی چند بار شیر بدم بده ديگهقبل خواب بده بعده خواب بده بين وعده هامن يبار صبح ك بيدار ميشه ميدمبعد صبحانه ميدم دوباره ظهر قبل خواب دوباره بعد ار خواب ظهر بعد ميان وعدهدو ساعت بعدش دوباره شير بعد شام دوباره قبل خواب هم بهش شير ميدم جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 بنظر من سوپراميلو ١٢٠ سي سي بده بخوره با سه وعده غذاي معمولي و ٢ تا ميان وعده معمولي مثله سه ... منم قبلا همینطوری میدادم ولی الان یه ماهه طبق دکتر میدم میترسم معدش درد بگیره با ۵ وعده غذا
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 بده ديگه قبل خواب بده بعده خواب بده بين وعده ها من يبار صبح ك بيدار ميشه ميدم بعد صبحانه م ... شاید باورتون نشه ولی منم دقیقا همینطوری میدادم بهش 😂 ولی چون ببلاک میدادم وزن نمیگرفت چون شنیده بودم ببلاک سبکه و چربی کمتره
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 ایکاش منم از اول سوپرامیل میدادم ببلاک و دوستم گفت بده چون بخش رفلاکس داشت دکتر گفته بود شیر سبکیه بده اذیت نشه ولی دختر من رفلاکس نداشت ایکاش حرفشو گوش نمیدادم
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8981 شاید باورتون نشه ولی منم دقیقا همینطوری میدادم بهش 😂 ولی چون ببلاک میدادم وزن نمیگرفت چون شنیده بود ... نميدونم بخدااخه دوست من ب پسرش ببلاك ميده ولي خيلي پسرش تپله از دختر من وزنش بيشتره جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8981 ایکاش منم از اول سوپرامیل میدادم ببلاک و دوستم گفت بده چون بخش رفلاکس داشت دکتر گفته بود شیر سبکیه ب ... منم ٢ ماه اول ببلاك كامفورت دادم جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 دوست منم پسرش تپله خیلی اونم ببلاک میده ولی فکر کنم واسه اونا تپلی ارثیه چون پسرش خیلی بد غذاس و خیلی سر خوردن اذیت میکنه