2777
2789
عنوان

حاملگی با پیشاب

258 بازدید | 8 پست

سلام من دو روز بعد از اتمام پریودی با شوهرم رابطه داشتم و قبل ازین ک انزال صورت بگیره از کاندوم استفاده کرد و دوروز بعدشم به همین صورت من یادم افتاد ک با پیشاب حامله میشن و چندساعت بعد از اخرین رابطه 4قرص ال دی خوردم و چون صبحش کارم ب دکتر کشید بخاطر استفراغ اثر قرصا دیگ نخوردم و الان بعد از 8روز داخل ترشحاتم یه رگ خونی دیدم و الان دیگ نیست الان نمیدونم نکنه باردارم خیلی استرس دارم لطفا جوابم بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو روخدا دعا کنید برام الانم کلی اویشن و نبات چوب دارچین خوردم اخه هنوز دوماه نیست ک ازدواج کردم و زوده برام هر چیزی که میدونین باعث خونریزی میشه بهم بگین

اخه من خودم دو ماه پيش الكي اين استرسو گرفتم از استرس زياد پريودم عقب افتاد ديگه تا مرز سكته پيش رفتم حتي ازمايش بارداري هم دادم خداروشكر منفي بود چند روز بعدشم پريود شدم حالا استرسو از خودت دور كن چون باعث تاخير ميشه

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏