2777
2789
عنوان

موم اپیلاسیون

222 بازدید | 20 پست

سلام تاحالا خودم موم ننداختم امروز خریدم واس پاهام نمیتونم استفاده کنم فن و شیوه خاصی داره ؟

گرم کردم با کارد کشیدم رو پام ولی پد میکنم بیشتر موها میمونه چیکار

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اول ک باید مومت قشنگ گرم باشه و شل باشه.بعد موهات نباید زیادکوتاه باشه حداقل یه سانت باشه چون کوچیک کنده نمیشه.بعد مومت رو نازک بزن و در جهت رشدموهابزن و برعکس بکن

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
وکس ازموم بهتره...حداقل خوبیش اینه خودش کنده میشه نیازی نیست کاغذ یامارچه استفاده کنی...البته مارک و ...

شما از چه مارکی وکس استفاده میکنید کدوم بهتره 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧
شما از چه مارکی وکس استفاده میکنید کدوم بهتره 

من یادمه قبلنا از موم استفاده کردم خیلی بدبود اصلا نمیتونستم انگار ی عسل سفت میچسبیدکنده نمیشد....ولی وکسو دیدم ک چقدر راحت استفاده میکنن.من سفارش دادم هنوز بستم نرسیده.وکس مرواریدی هست تعریفشوزیادشنیدم

♥
عزیزم من تازه سفارش دادم ک برام بفرستن قبلا ازموم استفاده میکردم اذیت میشدم الان اینو سفارش دادم هنو ...

اگه خوب بود میشه بهم بگی منم میخوام بخرم ممنون

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون
من یادمه قبلنا از موم استفاده کردم خیلی بدبود اصلا نمیتونستم انگار ی عسل سفت میچسبیدکنده نمیشد....ول ...

مرسی عزیزم ینی اسمش مروارید خانمی 

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید نه انسان!!!! تولید مثل را هرجانواری میداند.... 👨‍👩‍👧