2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

85 بازدید | 7 پست

شغل همسرم رسمی نیست دوهفته بعدازعقدمون بیکارشدو تاسال دوم بعدازعقدهمش کارای مقطعی پیدامیشد.تااینکه یه خیری که ازقضاذینفوذهم بودتویه شرکت براش یه کاری پیداکردولی حقوقشون کم دادن یعنی افرادهمکارش تقریبادو و نیم برابرش حقوق میگیرن الانم مافوقش باهاش بحثش شده یکی دوماهه بشدت دنبال اخراجشه.خییییییلی دلم گرفته تازه یکم داشتم نفس میکشیدم بچم کوچیکه نفری یه صلوات مهمانم کنید.اشکم دراومد.

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم همه تو زندگي پستي بلندي دارن، اميدت به خدا باشه

برام دعاکن یکی ازگناهانی که دارم ناامیدی به خداست امروزخیلی گریه کردم گفتم خدایامن بدتوکمک پسرم بکن

ناراحت نباش گلم ایت الکرسی بخون خدایا این چه وضعیه مردم ایران پیدا کردن نترکم صلوات☹

اتفاقانذرکردم

اگه قابل باشم برای سرکار رفتن همسر محترمتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالهادعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

اگه قابل باشم برای سرکار رفتن همسر محترمتون آیت الکرسی خوندم لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارش ...

عزیزم لطف کردین الان داشتم شیرمیدادم دعاشون کردم.انشالادامنشون سبزبشه

عزیزم لطف کردین الان داشتم شیرمیدادم دعاشون کردم.انشالادامنشون سبزبشه

الهی دلبندتون زیر سایه والدین با نازونعمت بزرگ بشه ممنونم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون