2777
2789
عنوان

حیوانات

123 بازدید | 15 پست

کشور ما داره کم کم به سمت حیوون‌آزاری پیش میره...البته بیشترین ظلم به حیوانات در غرب و کشورهای آسیای جنوب شرقی داره صورت میگیره...

اما بنظر من تو کشور ما نباید ظلم به حیوانات وجود داشته باشه ولی داره رواج پیدا میکنه...

مثلا تو زاهدان و اونجاها که عقاب و شاهین زیاده...مردم خودمون اونا رو اسیر میکنن چشماشونو میدوزن اهلیشون میکنن بعد قاچاقی به عربستان و کشورای عربی میفروشن...

تو آزمایشگاه تبریز در حالی که دنیا داره رو به کاهش آزمایشات حیوانی پیش میره دستگاه ایجاد سوختگی روی پوست حیوان رو اختراع کردن که واقعا وحشتناکه...

شهرداری سگای خیابونی رو میکشه...تو بیشتر پارکا به دستور دولت ورود سگ ممنوع شده...تو قم کلینیک دامپزشکی تاسیس شده و چون تو قم که به حساب خودشون یه شهر مذهبیه نباید دامپزشکی و سگ باشه برای همین دستور پلمپش داده شده...من واقعا نمیفهمم اینا چرا چیزای اصلی رو ول کردن چسبیدن به چیزای فرعی..این خیلی خوبه که احترام به حیوونا تو جامعمون رواج داشته باشه...ولی دولت‌مردای مثلا مقید به اسلاممون نمیخوان...که البته خودشون صدبار بدترن...

حیوان_آزاری_ممنوع#  

💜Animals lover

طفلی حیووناچه گناهی کردن زبون بسته هابه نظر من خیلی پست فطرتن کسایی که به حیووناظلم میکنند انشاالله خدابزنه به کمرشون

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی الان فهمیدم که غرب و چین و ژاپن فقط کارش گول زدنه درباره همه چیز..خصوصا حیوونا...

حداقل تو ایران تولید خز طبیعی نداریم خداروشکر...

ولی تو فنلاند و چین و... اینا حیوونا زنده زنده پوست از تنشون جدا میشه حیوونایی مثل روباه راکون خرگوش از نوع کمیابش هر دوماه زنده زنده پشماشون کنده میشه...

تمساح هم همینطور بخاطر چرمی که داره...:(

💜Animals lover
آره و گاهی احساساتشون از ما هم بیشتره

اره من یه زمانی سگ داشتم از هرکسی بهتر درکم میکرد

موقع ناراحتی اصلاااا ب روم نمیاوردم اما نمیدونم از کجا میفهمید و اونم ناراحت میشد

پیک موتوری رستوران خدا
اره من یه زمانی سگ داشتم از هرکسی بهتر درکم میکرد موقع ناراحتی اصلاااا ب روم نمیاوردم اما نمیدونم ا ...

منم اسب دارم و مرغ مینا حیوونای دیگه هم داشتم...من حتی حس تو چشمای یه ملخ درک میکنم چه برسه به این حیوونا که واقعا بی نظیرن مخصوصا سگ و اسب😍

💜Animals lover
منم اسب دارم و مرغ مینا حیوونای دیگه هم داشتم...من حتی حس تو چشمای یه ملخ درک میکنم چه برسه به این ح ...

واااای واقعا اسب دارید؟؟؟

حیوون مورد علاقمه بعد از اسب هم عقاب

چند سالشه اسبتون چه شکلیه؟

چند خریدید؟

جاش واسه زندگی باید چجوری باشه؟

پیک موتوری رستوران خدا
واااای واقعا اسب دارید؟؟؟ حیوون مورد علاقمه بعد از اسب هم عقاب چند سالشه اسبتون چه شکلیه؟ چند خری ...

حدودا ۶ میلیون 

رنگش سفیده مادیان اسمشم تارا الان ۵ سالشه از دو سالگی خریدمش...

تو باشگاه نگهداریش میکنم نمیدونم دقیقا نگهداریش چجوریه ولی ماهی ۷۰۰تومنه البته چون ما خانوادمون نظامی هستن اون باشگاه هم نظامیه قیمتش کمه آزادش حدودا چند میلیونی هس

💜Animals lover

اون خنگی هم دامپزشکی رو تو قم تعطیل کرده با خودش فک نکرده شاید کسی پرنده داشته باشه نیاز داشته باشه به دامپزشکی...مگه حیوون خونگی فقط سگه؟؟!!!

خاک توسرش واقعا

💜Animals lover