2777
2789
عنوان

کیست بارتولن

298 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من چند سال پیش کیست بارتولن داشتم رفتم دکتر تخلیش کردن الان بعد چند سال دوباره عودکرده واسه شنبه نوبت دکتردارم دردش وحشتناکه  کسی درمان خونگی سراغ داره یکم دردش کم شه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب قشنگم ده بار ديگه تخليه كني احتمال برگشت داره بايد عمل كني راحت بشي از شرش !!!!!!!

آره اتفاقا دکترم همینو گفت اماشانس بدمن بار اول بار اول بارداربودم باردوم هم خورد تعطیلات دکترم نبود

آره اتفاقا دکترم همینو گفت اماشانس بدمن بار اول بار اول بارداربودم باردوم هم خورد تعطیلات دکترم نبود

ايشالله كه ديگه پر نميشه ولي ايندفعه اگر خداي نكرده پر شد حتما عمل كن !!!!!چون من خودم اين بلا سرم اومده ميدونم چه عذابيه من عمل كردم !!!!!

ايشالله كه ديگه پر نميشه ولي ايندفعه اگر خداي نكرده پر شد حتما عمل كن !!!!!چون من خودم اين بلا سرم ا ...

ایشالا اما مطمئنم دوباره عود میکنه باید ریشه ش برداشته شه عزیزم شما تازه عمل کردی همون بار اول عمل  کردی عملش سخت بود

ایشالا اما مطمئنم دوباره عود میکنه باید ریشه ش برداشته شه عزیزم شما تازه عمل کردی همون بار اول عمل&n ...

سلام بله تازه گي عمل كردم من يكبار عفونت كرد كه فقط عفونت را خالي كرد بعدش ديدم داره خود كيست بزرگتر ميشه رفتم كيست را به كل تخليه كردم و در آوردم !!!!!

٢-٣ روز اول خيلي درد داره كم كم سبك ميشه دردش 

من بعداز ۹ سال که کیست داشتم سه روز پیش عمل کردم خیلی میترسیدم ولی بالاخره تسلیم شدم که عمل کنم چون دیدم که هیچ راه دیگه ای برام وجود نداره الان میگم کاش چندسال پیش این کارومیکردم و این همه درد وتحمل نمیکردم .کیست من سالی یک یا دوبار آبسه میکرد و سه چهار روز زمین گیرم میکرد. قرار بود دکترم به روش مارسو عملم کنه ولی درحین عمل تصمیم گرفت که کیست وبه صورت کامل تخلیه کنه چون میگفت به خاطراینکه خیلی وقته کیست و داشتی مزمن شده و ممکنه دوباره عود کنه .بخیه هام جذبی هستن وبیشتر از داخل بخیه دارم ازنظر ظاهری چیزی مشخص نیست چون ازداخل عمل انجام میشه .خداروشکر بعدازعمل هیچ دردی نداشتم فقط موقع نشستن کمی درد دارم که طبیعی هست موقع راه رفتن هم خوبم ولی باید تاچند روز استراحت کنم .اینارو نوشتم تا اگه کسی برای عمل کیست بارتولن دو دل هست باخیال راحت بره عمل کنه و خودشو راحت کنه چون این کیست اگه یکبار آبسه کنه مستعد این میشه که چند وقت یکبار دوباره آبسه کنه و این اتفاق واقعاااا دردناکه من خیلی اذیت شدم و روزها وشبهای زیادی از درد اشک ریختم والان خیلی پشیمان هستم .

من پیش دکترسنجری در بیمارستان اقبال تهران عمل کردم

من بعداز ۹ سال که کیست داشتم سه روز پیش عمل کردم خیلی میترسیدم ولی بالاخره تسلیم شدم که عمل کنم چون ...

ممنون که تجربتو گفتی عزیزم همیشه سلامت باشی امیدوارم منم بسلامتی این عمل و انجام بدم

ممنون که تجربتو گفتی عزیزم همیشه سلامت باشی امیدوارم منم بسلامتی این عمل و انجام بدم

خواهش میکنم عزیزم اصلا نگران نباش به سلامتی عمل کن بعد متوجه میشی که چقدر الکی میترسیدی .انشالله هر چه زودتر خوب بشی