2777
2789
عنوان

پوستم...

202 بازدید | 16 پست

سلام.پوست دستم چند وقتیه چروک و سیاه و خشک شده هرچی کرمم میزنم درست نمیشه..پوست صورتمم خشک شده وقتی کدم پودر میزنم معلومه ماسک سفیده تخم مرغ هم گزاشتم تاثیری نداره...چ ماسکی پیشنهاد میکنید واسه خشکی و سفیدی دست و صورتم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من پاکسازی پوست انجام میدم از ماسک لدورا استفاده میکنم برای مشتریام با ماسک میوه تاثیر داره 

برای پوست دست هم من کرم مرطوب کننده هلث میزنم به مشتریام 

روشن کنندگی داره تاثیرش رو هم روی مشتریام و خودم دیدم

سلام من پاکسازی پوست انجام میدم از ماسک لدورا استفاده میکنم برای مشتریام با ماسک میوه تاثیر داره&nbs ...

ارایشگر هستین؟؟

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

نه بلد نیستم ارایش کنم و مو بزنم. من مراقبت پوستی و پاکسازی انجام میدم  ارایشگری نیاز نیست

برا لک ماسکی سراغ داری؟ من زیر چشمم لک میوفته

رو بازومم جوش میزنم نمیدونم از چیه

درخواست دوستی چه خانوم، چه آقا نمیپذیرم⛔️ تفسیر چارت رایگان برای کسی انجام نمیدم و نیازی به دعا و صلوات شما ندارم، این علم منه و بابت یادگیریش زحمت زیادی کشیدم و بهای زیادی پرداخت کردم. اگر خدماتی میخوای باید بهاش رو بپردازی و دست تو جیبت کنی، پس با اصرار و بهانه الکی شان خودتون رو پایین نیارید و در غیر اینصورت از من توقعی نداشته باشید دوست عزیز! اگر قصد ازدواج یا آشنایی جدی با کسی داری، پس یه لطفی در حق خودت کن و حتما تفسیر چارت سیناستری بگیر. چون به مراتب خیلی خیلی بیشتر از یک مشاور ازدواج میتونه راهنماییت کنه و پتانسیل های بین شما دو نفر رو بازگو کنه.

سلام من پاکسازی پوست انجام میدم از ماسک لدورا استفاده میکنم برای مشتریام با ماسک میوه تاثیر داره&nbs ...

اینامحصول شرکت پنبه ریزه من قطره ریزش مووشامپوشوزدم بی اثربود

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
برا لک ماسکی سراغ داری؟ من زیر چشمم لک میوفته رو بازومم جوش میزنم نمیدونم از چیه

برای زیر چشم باید از دور چشم استفاده کنید.

ضد افتاب توی فصل تابستون خیلی مهمه ولی دقت کنید که نباید زیر چشم بزنید ضد افتاب زیر چشم باعث چروک و سیاهی میشه. 

ضد افتاب رنگی لک میندازه روی صورت پس سعی کنید از ضد افتاب بی رنگ استفاده کنید.

ارایش رو روی پوست نزارید بمونه باعث لک میشه حتما پاک کنید موقع خوابیدن.

جوش بازو علتش باید بدونید.

لباس استین دار زیاد میپوشید؟

اما میتونید از روغن نارگیل استفاده کنید  برای بازوتون 

عزيزم ماسك سفيده تخم مرغ واسه پوست شما خوب نيست چون پوستتون رو از اوني كه هست خشك تَر ميكنه ،شما بايد ماسك زرده تخم مرغ ،يا ماسك ماست و عسل استفاده كني،بجاي كرم هاي مختلف از روغن نارگيل أصل واسه مرطوب كردن  دست و صورتت استفاده كن عاليه،در ضمن در طول روز حتما ٨ليوان اب رو بخور واسه شادابي پوستت عاليه🌺

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺