2821
2789
عنوان

مسافرت

281 بازدید | 49 پست

کی خونه س تو تعطیلات کی رفته مسافرت.کجا ساکنید کجا رفتید .اصالتا برای اونجا هستید،یا واسه گشت  و گذار.بگید جای دیدنیش کجاس.ما هم یاد بگیریم یهو راهمون افتاد بریم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماخونه ایم اصالتا اردکان(یزد) خودم کرج میشینم یزد کویره اما  اثارباستانی زیاد داره شیراز و اصفهان و یاسوج و بندرانزلی و اینارفتم

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

ما تهران ساکنیم

اومدیم کاشان جاتون خالی 💖

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻

ما اومدیم شمال ..جاتون خالی ..پاشید بیاید بی تعارف 😂😂اومدیم گشت و گذار ..جاهای دیدنی هم خدمتت عرص کنم ما متل قو هستیم الان فقط پاساژ داره😂ولی جنگل هاش خیلی خوشگه مثله تیله کنار اگر علط نگم...از اینورم میریم کلار اباد و نمک ابرود که تله کابین داره و بازی و ایناا ..البته من بیشتر واسه پاساژاش هم اومدم بقیه واسه ارامش😂😂😂😂😂

من اصالتا شيرازيم ولى سالى يه بارم نميام

آخرين بار سه سال پيش اومده بودم اين تعطيليا هم اومدم با دوستام

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792