2777
2789
عنوان

مامانا بیای

162 بازدید | 15 پست

دوستان بچم ی ماهشه دل درده گریپ میسچر خریدم زده۵میلی بدی خودشم قطره چکون نداره ۵میلی چقدره با ی قطره چکون پرکنم اخه روقطره چکونا ی عددای دیگه نوشته

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سرنگ تمیز داری با اون اندازه بگیر فک کنم یه قاشق چایخوری باشه 

راست میگی همون قوطی گریمیچر شیشه ایه؟من فک میکردم عین قطره چکوناس

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
عزيزم ني ني شما خيلي گريه ميكنه؟!؟! علايم دلپيچه اش چيه؟!

از دیشب شکمش خیلی کار کرده بخاطر اینکه خودم ساندویچ خوردم فهمیدم بخاطراونه

۵ میلی لیتر میشه یه قاشق چایخوری 

مرسی عزیز

خودت گرفتی یادکتر داده

خودم😑😑😑😑

خودم😑😑😑😑

ببخشید دخلت میکنما ولی اول اینکه سر خود اصلا دارو به بچت نده اصلا من تا اونجایی که یادمه دکتر دخترم تا ۴۰دوز اینا گریپ نداد بش 

دوم اینه دلدرد بچه اگه کولیک نباشه به خاطر غذا هایی که ما میخوریم حساس میشه ببین چیا اذیتش میکنه نخور 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

چیزایی که احتمال حساسیتش و بیشتر میکنه یا دل درد میشه سوسیس و کلا فلفل و ادویه ی زیاد حبوبات نفخ دارد تخمه بعصی میوه ها وحتی گاهی سبزی جات باعث دلدرد بچه میشه عزیزم پرهیز غذایی داشته باش ان شاالله که خوب میشه داروی الکیم بش نده طفلی گناه داره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
۱قطره چکون پر ۷میلی گرمه  و ۱میلی لیتره

عه یعنی۷میلی گرمه قطره چکون رو دارو نوشته۵میلی لیتر یعنی ۵تا قطره چکون😯😯😯

ببخشید دخلت میکنما ولی اول اینکه سر خود اصلا دارو به بچت نده اصلا من تا اونجایی که یادمه دکتر دخترم ...

اره میدونم بخاطرغذای خودمه

چیزایی که احتمال حساسیتش و بیشتر میکنه یا دل درد میشه سوسیس و کلا فلفل و ادویه ی زیاد حبوبات نفخ دار ...

ن نمیدم الان ی کم دادم نصف قطره چکون بچم از دیشب هی دسشویی میکنه گناه داره