2777
2789

سلام خانونا 10 هفته هستم هیچ علائمی ندارم فقط تکرر ادرار دارم صورتم مثل مار پوست میندازه😂😂لبم خشکه و ترک خورده خودم احساس میکنم اصلا حامله نیستم همه چی هم میخورم از چیزی بدم نمیاد ترش و شیرین فرقی برام نمیکنه لطفا بیاین حدس بزنین اینم بگم فقط کنجکاووووم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویارت به دختر میخوره،خرافاته ولی 90 درصد درست درمیاد، به یکی بگو وقتی حواست نیس یکم نمک بریزه روی موهات، ببینه به صورتت و گردنت یا سرت،یا روسریت،دست زدی،دختره،اگر به بدنت دست زدی پسره.

منم همه چی میخوردم  ترش وشیرین فرقی نداشت. پسرشد

آخه بخدا بعضی وقتها شک میکنم باردارم اصلا هیچ حالاتی ندارم یه کوچولو سر سینه هام درد میکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ویارت به دختر میخوره،خرافاته ولی 90 درصد درست درمیاد، به یکی بگو وقتی حواست نیس یکم نمک بریزه روی مو ...

به مادر شوهرم کفتم بعد وقتی ریخت رو سرم فهمیدم نمک ریخته گفتم حساب نیست فهمیدم😂😂😂

ویارت به دختر میخوره،خرافاته ولی 90 درصد درست درمیاد، به یکی بگو وقتی حواست نیس یکم نمک بریزه روی مو ...

اشتباه گفتی اگه به سرش دست زد دختره اگه به صورتش دست زد پسره خواهر من قایمکی واسم انجام داده بود و من فقط دستم رو بینیم بود 😄

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بعدش گفت نمک ریختم سرت دستتو رو بینیت گزاشتی و ممیخاروندی پسره منم گفتم اعتقاد ندارم گفت حالا میبینی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اشتباه گفتی اگه به سرش دست زد دختره اگه به صورتش دست زد پسره خواهر من قایمکی واسم انجام داده بود و م ...

اتفاقا من برای دوستم ریختم،اونم دست به بینیش زد،دو قولو دختر آورد.

اتفاقا من برای دوستم ریختم،اونم دست به بینیش زد،دو قولو دختر آورد.

😂😂😂😂😂