2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد 😁

470 بازدید | 13 پست

هميشه فكر ميكردم بدتر از اينكه تعطيلات بمونى خونه نيست

حالا فهميدم هست، اونم اينه كه با چندتا كاپل ( زوج ازدواج نكردن ولى ) برى مسافرت 😂 مخصوصا اينكه يه جفتشون بعد دو ماه اشتى كرده باشن 😩 ٤تا زوجن منم اومدم تركيبشون بهم زدم😂 البته شوخى ميكنم خيلى خوش ميگذره ولى حالم داره بهم ميخوره من با نامزدمم انقدر به هم نچسبيده بوديم مثل چسب😬

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا تازه تواون تاپیک خز بازیهای نامزدی بودم حالم بد شد اومدم تو تاپیک تو تا حالم از اون فاز عوض شه بدتر شد 😂😁

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

چیکارشون داری بزار خوش باشن بابا😉

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

الان مثل آهن ربا هستند 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

عه خوبه که 😂😂😂 ما هروقت با دوستامون میریم مسافرت خیلی خوش میگذره 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤