farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 عنوان دزد باحال😀 189 بازدید | 13 پست ديشب دزد اومده تو ساختمونمون طفلك يه صندوق صدقات خالي بردهكلي دوچرخه هم پايين بوده ولي نبردهخوشم اومد ولي از طرز فكرش بنظرم زرنگ بوده😃 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔 1398/03/15 | 13:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهرنتدیلدتن عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1072 دنبال نون حلال بوده! آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 شاید دزد نبوده خب مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀نه فيلمشو دوربينا برداشتن اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
manha3tam عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 6316 چون صندوق صدقات خالی رو برده زرنگ بوده?اتفاقا دزد کم شانس بوده
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 چون صندوق صدقات خالی رو برده زرنگ بوده?اتفاقا دزد کم شانس بوده نه ديگه ساده ايااومده بوده واسه شناسايي😉 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بهرنتدیلدتن عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1072 مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀 نه فيلمشو دوربينا برداشتن ولش کنید گناه داشته از درد گرسنگی این کار کرده و از زندان و بی ابرویی هم می ترسیده برای همین چیزهای دیگه رو نبرده!! آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
golkhanom عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14953 مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀 نه فيلمشو دوربينا برداشتن بیچاره حتما خیلی نیازمند بوده ولی نمیخواسته چیز باارزشی برداره حتما گفته باخودش من نیازمندم صندوق صدقاتم ک برا نیازمنداس پس بردارم اشکال نداره .بنده خدا 😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 ولش کنید گناه داشته از درد گرسنگی این کار کرده و از زندان و بی ابرویی هم می ترسیده &nbs ... نه فك نكنم من احساس ميكنم اومده بوده واسه شناسايي چون فيلمشو دوربينا برداشتن همه جا رفته ولي چيزي برنداشته تا سر ي فرصت مناسب برگرده اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
manha3tam عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 6316 نه ديگه ساده ايا اومده بوده واسه شناسايي😉 مگه بیکاره دوبارخودشو به خطر بندازه یکبار بیاد شناسایی یکبار بیاد دزدی اینقدر ساده ست که نفهمیده مجتمع دوربین داره و احتمالا مراقبت رو بیشتر میکنن?
بهرنتدیلدتن عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 1072 نه فك نكنم من احساس ميكنم اومده بوده واسه شناسايي چون فيلمشو دوربينا برداشتن همه جا رفته ولي ... 😰😰😰😰😮😮😮😮😮😮😮خوب پس خیلی مواظب باشین!! آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 مگه بیکاره دوبارخودشو به خطر بندازه یکبار بیاد شناسایی یکبار بیاد دزدی اینقدر ساده ست که نفهمی ... چرا اتفاقا تو عكساش تو دوربينم نگاه كردهولي همه حتي مامور آگاهي هم حدس منو زدناتفاقا دزده حرفه اي بوده😃ايندفعه ميره دوتايي مياناز قصدم صندوق خالي رو برده ك كسي پيگير نشهتنهايي نميشه اون همه دوچرخه و وسايل و ببره ك😏 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔