2777
2789
عنوان

دزد باحال😀

189 بازدید | 13 پست

ديشب دزد اومده تو ساختمونمون طفلك يه صندوق صدقات خالي برده

كلي دوچرخه هم پايين بوده ولي نبرده

خوشم اومد ولي از طرز فكرش بنظرم زرنگ بوده😃

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دزد نبوده خب

مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀

نه فيلمشو دوربينا برداشتن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
چون صندوق صدقات خالی رو برده زرنگ بوده?اتفاقا دزد کم شانس بوده

نه ديگه ساده ايا

اومده بوده واسه شناسايي😉

مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀 نه فيلمشو دوربينا برداشتن

ولش کنید گناه داشته   از درد گرسنگی این کار کرده  و از زندان و بی ابرویی هم می ترسیده  برای همین چیزهای دیگه رو نبرده!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
مطمئنا مامور جمع آوري صندوق صدقاتم نبوده دوست جان😀 نه فيلمشو دوربينا برداشتن

بیچاره حتما خیلی نیازمند بوده ولی نمیخواسته چیز باارزشی برداره حتما گفته باخودش من نیازمندم صندوق صدقاتم ک برا نیازمنداس پس بردارم اشکال نداره .بنده خدا 😔

ولش کنید گناه داشته   از درد گرسنگی این کار کرده  و از زندان و بی ابرویی هم می ترسیده &nbs ...

نه فك نكنم 

من احساس ميكنم اومده بوده واسه شناسايي چون فيلمشو دوربينا برداشتن همه جا رفته ولي چيزي برنداشته تا سر ي فرصت مناسب برگرده

نه ديگه ساده ايا اومده بوده واسه شناسايي😉

مگه بیکاره دوبارخودشو به خطر بندازه یکبار بیاد شناسایی یکبار بیاد دزدی  اینقدر ساده ست که نفهمیده مجتمع دوربین داره و احتمالا مراقبت رو بیشتر میکنن?

نه فك نكنم  من احساس ميكنم اومده بوده واسه شناسايي چون فيلمشو دوربينا برداشتن همه جا رفته ولي ...

😰😰😰😰😮😮😮😮😮😮😮

خوب پس خیلی مواظب باشین!!   

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
مگه بیکاره دوبارخودشو به خطر بندازه یکبار بیاد شناسایی یکبار بیاد دزدی  اینقدر ساده ست که نفهمی ...

چرا اتفاقا تو عكساش تو دوربينم نگاه كرده

ولي همه حتي مامور آگاهي هم حدس منو زدن

اتفاقا دزده حرفه اي بوده😃

ايندفعه ميره دوتايي ميان

از قصدم صندوق خالي رو برده ك كسي پيگير نشه

تنهايي نميشه اون همه دوچرخه و وسايل و ببره ك😏