2777
2789
عنوان

بحث دینی فلسفی

248 بازدید | 8 پست

وقتی جوهره و ذات آدم ها فرق داره و از طرفی خانواده ها و والدین آدم ها اینقدر متفاوته 

چجوری با یه کتاب و انذار می خواد بشرو هدایت کنه؟؟؟

تمام امامان و پیامبران ما از نطفه و جوهره پاک و بی خطا هستن

و والدین عالی داشتن و تحت تربیت والا قرار گرفتن

اونوقت خیلی از ماها درسته که از نطفه حلالیم ولی پاک یا از جوهره خوب نیستیم 

رفتار و اخلاق گذشتگان و پدرو مادرمان تو ذات ما و رفتار ما خیلیییی موثره 

از طرفی تربیت خوبی هم نشدیم 

اونوقت می خوان با یه انذار و کتاب هدایت و درستمون کنن؟؟؟ وقتی از ریشه خرابیم؟؟؟ 

گاهی فکر می کنم از معاویه کسی جز یزید و از حضرت علی کسی غیر امام حسین زاده نمیشد 

و عمل ما در برابر اصل ما خیلی ناچیزه و عمل مارو ذات و تربیت ما تحت تاثیر قرار میده 

گاهی فکر می کنم زنان ما که خیلییییی هاشون از پدر خوردن از همسر خوردن و خیلیییییییی زجر کشیدن ، و تنها دارن خرج مخارج بچه هاشونو درمیارن مقامشون از الگوهای دینی بالاتره 

اونا حداقل پدر عالی شوهر عالی داشتن 

در حالیکه خیلی از خانم‌های ما هیچ کدومشونو نداشتن و اتفاقاااا خیلی بدترشو داشتن و دارن بچه هاشونو با چنگ و دندون بزرگ می کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصل و اساس فطرت که یکسانه  

گرایش های فطری مشترکه بین ادما 

ارسال وحی هم بنا بر همین گرایشات فطری مشترک هست 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

خدا فطرتا همه ادمهارو پاک آفریده درسته ک تربیت متفاوت و شرایط زندگی و اجتماع ممکنه ادمارو به بیراهه بکشونه و از فطرتشون دور کنه اما توجه کنید خیلی از ادمای غیر مسلمان کافر یهودی و... با وجود داشتن خانواده بی دین با تحقیق و تفکر روی همین قرآن بهش علاقمند شدن و مسلمان شدن و حتی بخاطر دین شون حاضر شدن از کشور غیر مسلمان ب کشوری مسلمان مثل ایران مهاجرت کنن تا بتونن بهتر روی عقایدشون بمونن.

همینطور برعکسشم وجود داره و یه نوجوان داری خانواده مذهبی و متدین ممکنه توی مدرسه یا دانشگاه از چندتا همکلاسی تاثیر بگیره و کلا از دین و قرآن زده بشه ب بیراهه بره.

حرف شما درسته ولی اتفاقا زیباییش ب همینه ک بنده ها از قوه اختیار و تعقل خودشون برای سعادتشون استفاده کنن اگر شرایط برای همه مهیا بود که خوبی و پاک موندن زیبایی نداشت

خدا فطرتا همه ادمهارو پاک آفریده درسته ک تربیت متفاوت و شرایط زندگی و اجتماع ممکنه ادمارو به بیراهه ...

فطرت پاک معنی نداره ، مثل این مونه که در آغاز به همه یه کاغذ سفید بدن، خب کاغذ همه پاکه! ولی موقع نقاشی کشیدن ، اونی که بلده توی اون کاغذ سفیدش زیباترین طرح هارو می زنه و اونی که بلد نیست فقط خط خطی می کنه یا طرح زشتی می زنه 

اون چیزی که مهمه جوهره ماست و بعد اون  تربیتی که دیدیم 

و ایناست که عمل مارو می سازه 

من حتی احساس می کنم اختیار ما هم تابع جوهره مونه 

و خب

مگه چند درصد از افراد به قول شما خودشون مسلمون میشن؟؟؟

برای خدایی که مارو خلق کرده باید شرایط هدایت رو مثل بنده های خاصش برامون فراهم می کرد

و میگین طرف تو خانواده مذهبی بزرگ شده و بعدا گمراه میشه، منم نمونه شو دیدم و اینم تنها دلیلش اینه که این خانواده ها اسما و ظاهرا مذهبی ان ولی رسما مذهبی نیستن ، واسه همینه بچه ها درست و قوی بار نمیان و انقدر ریای پدر و مادرشونو دیدن که زده شدن 

وگرنه اونایی که تو خانواده درست مذهبی بار میاد، از اون بیدا نیستن که با بادی بلرزن...

فطرت پاک معنی نداره ، مثل این مونه که در آغاز به همه یه کاغذ سفید بدن، خب کاغذ همه پاکه! ولی موقع نق ...

پس پسر نوح چرا گمراه شد؟ لابد تربیتش درست نبوده و حضرت نوح ظاهرا مذهبی بود و ریاکار بود؟؟؟؟ 

یا قوم بنی اسرائیل و فرزندان یعقوب؟؟؟اینجاست که هرکسی تابع اراده و اختیار خودشه حتی اگه فرزند پیغمبر باشه

میدونی که قوم بنی اسرائیلم برای خداپرستی و ایمان اوردنشون همین بهانه ها رو برای پیامبر خدا اوردن که ما ازهمه لحاظ باید بهترین شرایط برامون‌مهیا بشه تا ایمان بیاریم ولی باوجود شرایط مطلوب مادی و معنوی بازهم مغلوب هوای نفسشون شدن. و درمقابل حضرت ایوب رو به بدترین مصائب ممکن مبتلا کرد حتی از لحاظ بهداشتی و سلامتی و... اما اعتقادات و ایمانش کم نشد. این هم‌نمونه ای از بنده های خاص خدا ک شما میگی باید شرایط زندگی همه رو مث بنده های خاص خدا یکسان میکرد!!!

یا همینطور امتحانای سختی ک امام حسین و... در طول زندگیشون متحمل شدت و سرافراز بیرون اومدن... منظورت اینه من و شمایی ک این مصائب رو تحربه نکردیم در حقمون اجحاف شده؟ ماهایی که بقول خودت زیر بار همین اوضاع هم از خدا شاکی هستیم و نمیتونیم ایمانمون و حفظ کنیم؟

شما استدلالت اینه ک آدمیزاد از خودش هیچ اختیاری نداره و سرنوشتش وابسته ب محیط و تربیت خانواده هست و لاغیر! درصورتی که اینطورنیست تاثیرش قابل انکار نیست ولی مطلق نیست! بهیچ عنوان تربیت خانواده توجیهی برای گناه نیست! حرف شما بطور کلی عقل و اختیارو زیر سوال میبره...

اینکه فطرت انسانها پاکه منظور اینه ک لحظه ولادت معصوم هستن و تمایل به پاکی دارن و خداوند هر کدوم از ما رو با توجه به ظرفیت و متناسب با شرایط زندگی و خانواده و تربیت مون در بوته امتحان قرار میده و اینجاست ک باتعقل و تفکر و قدرت اراده و اختیار انسان میتونه راه سعادت و یا شقاوت رو طی کنه. خداوند قرآن و اهل بیت رو و ۱۲۴هزار پیامبر رو برای هدایت فرستاده ولی بنده هارو آزاد گذاشته در انتخاب مسیر.