2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

310 بازدید | 52 پست

من دیگه میخوام نخورم قرص اعصاب

سری اول سیتالوپرام و امی تریبتیلین و گابانتلین

سری دوم نور تریبتیلین و پرفنازین

سری سوم اس سیتالوپرام و کلردیازپوکساید 

هر کدوم هم سه ماه خوردم فایده ای نداشت من دیگه خسته شدم 

ایا به نظرتون سرم تمامی این قرصای اعصاب را در میاره من سرم زدم تو این هفته چهار تا سرم زدم میخوام مایعات بخورم 

من معدم عصبی هست حالت تهوع دایمی و استفراغ دارم به خدا خسته میکنند 

دکترا نمیفهمن هی دارن رو من ازمایش میکنند من اصلا لرزش نداشتم الان همش بدنم میلرزه انگار پارکینسون گرفتم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصن به قرص اعصاب اعتقادندارم. اگه مشکلی داری به نظر من با روان درمانی حلش کن. قرص فقط بی حالی و عوارض میاره. بیشتر واسه این میدن که مریض بقیه رو اذیت نکنه وگرنه تاثیری تو بهبود بیمار نداره

داداش من از ۱۸ سالگی شروع کرد ب حرفای الکی گفتن و دکتر رفتن انقد قرصو دارو دادن انقد شک دادن عزیز دلم پر پر شد‌. الان ۲۴ سالشه دیروز تازه بعد ۴۰ روز مرخص شد از بیمارستان میگن اسکیزوفرنی داره... نخور عزیزم ب خودت تلقین نکن بزن بیرون از خونه برو پارک ... با طب سنتی درمان کن معدتو...قرص اعصاب نخور

من یه مدت اعصابم داغون بود و بی خواب شدید بودم هنوزم کمی هستم رفتم دکتر تا خواست قرص بده گفتم نمیخ ام اومدم سرتو با ورزش باشگاه دوست و بیرون رفتن گرم کن سعی کن خودت به خودت کمک گنی این داروها فقط درد رو دردای ادم میزارن.زنداییم دو سال خورد بهتر که نشد بدترم شد وقتیم قطعش کرد تشنج کرد

داداش من از ۱۸ سالگی شروع کرد ب حرفای الکی گفتن و دکتر رفتن انقد قرصو دارو دادن انقد شک دادن عزیز دل ...

تو دفترچش نوشتن ك بيمار ي خاص داره؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

در مورد قرص اعصاب تجربه ای ندارم اما یهویی نباید قطع کنی عوارضش داغونت میکنه

قرص اعصاب خوردن تنهام فایده نداره درکنارش مشاوره هم باید بری تا مشکلت ریشه ای هم حل شه 

در مورد معده هم من از طب سنتی جواب گرفتم و داروهای شیمیایی هیچ تغییری توم ایجاد نکرد

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
داداش منم حیف شد ماشالا چ قد بلندی چ تیپ و هیکلی...  الکی الکی از دست رفت دعا کنین براش.. تو هم ...

چي شدبستزيش كردين؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم