2789
پیراشکی قاشقی چجوریه

تو نت سرچ کن

خییییللللی آسونه و ماندگاری خیلی خوبی هم داره و موادش هم در دسترس

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

میان وعده هم چیزای نونی میخورین؟😨 من خیرسرم باراوله شنیدم میان وعده نون پنیر وسالادالویه و نودالیت وسوسیس کالباس میخورن اونوقت اضافه وزن دارم دیگه اگرمیخوردم اینارو حتما الان پهلوونی شده بودم😂 من میان وعده میوه یا لواشک یا چندتادونه مویز میخورم 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیراشکی قاشقی چجوریه

مواد لازم برای سی عدد پیراشکی
آرد سفید قنادی یک لیوان +یک سوم لیوان ..ماست شیرین یک لیوان.شکر یک سوم لیوان.تخم مرغ یک عدد.بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ
ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه
برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست ...یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه
حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم عکس رو ورق بزنید تو عکس مراحل رو گذاشتم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه
زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
میان وعده هم چیزای نونی میخورین؟😨 من خیرسرم باراوله شنیدم میان وعده نون پنیر وسالادالویه و نودالیت ...

دیگه حسادت نکن 

😁😆

آفرین به شما👏👏👏 دستور تهیه بزار تا بقیه خانمها هم استفاده کنن،اولیش خود من😘

😘😘

• گوشت چرخ كرده مرغ (فيله): 400 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آب سرد: 5 قاشق غذاخوري
  • روغن: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز: یک قاشق چای‌خوری
  • نمك: یک‌دوم قاشق غذاخوري
  • فلفل سياه: یک‌دوم قاشق چاي‏خوري
  • پودر شنبليله خشك: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  • پودر سير: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • شيرخشك: 3 قاشق غذاخوري
  • پودر نشاسته: 4 قاشق غذاخوري
  • پودر زنجبيل: یک‌چهارم قاشق چاي‏خوري
  • وكيوم سوسيس: 5/1 متر در 5 سانتی‌متر
  • قيف يكبارمصرف: یک عدد

چطور بپزم؟

1- ابتدا همه مواد بالا را در كاسه ريخته خوب مخلوط كرده و ورز مي‏دهيم. 

2- از مواد در قيف يكبارمصرف ريخته، سر قيف را بريده و داخل وكيوم كرده و با چسب نواري اتصال اين دو را محكم مي‏كنيم. 

3- قيف را فشار داده تا مواد داخل وكيوم شود. سر و ته وكيوم را گره زده 10 سانت 10 سانت جدا كرده با نخ محكم گره مي‏زنيم. اندازه سوسيس مي‏تواند به دلخواه خودتان باشد 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤