2777
2789

خانما من بچه شیر میدم ب شدت لاغر شدم میخوام تپل شم هرکی تجربه ای داره برام بگه الهی که هرچی میخواین خدا بهتون بده خیلی واجبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییی لاغر که خوبههههههه

من لاغر بودم ازدواج کردم همچین تپل شدم ول کنم نیس ادامه داره😂

😍برا منتظرای نی نی دعا کن🙏

به نظرم از طریق رژیم درست غذایی میتونی چاق بشی

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊

روزی پنج وعده غذابخور...آجیل و بادوم زمیتی فوق العاده وزن میاره،،،سیب زمینی آبپز و برنج حتما تو وعده هات باشه...اگه میخوای فقط از شکم بزرگ نشی روزانه باید پروتیین هم تو وعده ات باشه مثل مرغ و ماهی و سفیده تخم مرغ...اما حتما یادت بمونه پنج وعده باید غذا بخوری

من که روز به روز مث مایه خمیر پف میکنم لعنت ب استعداد چاقی کاش یه کوچولوشو میشد بدم بهت دوستم یکم تپ ...

😆😂مثل من ...الحمدالله استعداد چاقی ندارم و تقریبا متوقف شدم😕

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊

شیر خشک،ژله،سیب زمینی آب پز،تخم مرغ اب پز،اب فراوان 8 لیوان حداقل ،عرق یونجه یک استکان

همه اینا را هروز بخور چاق میشی البته باید استعدادشم داشته باشیا

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
روزی پنج وعده غذابخور...آجیل و بادوم زمیتی فوق العاده وزن میاره،،،سیب زمینی آبپز و برنج حتما تو وعده ...

آخه یه جوری پنج وعده انگار ما میتونیم و نمیخوریم. منم لاغرم. در روز دو وعده غذا میخورم ک یه وعدش در حد سه چهار لقمس یه وعدشم در حد ۱۰ ۱۵ لقمه. اگه بتونیم خوب میخوریم. ولی اشتها نداریم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
دقیقا منم اشتها ندارم بچه هم شیر میدم  ای خدا

من دیگه اصلا حوصله غذا خوردن ندارم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
آخه یه جوری پنج وعده انگار ما میتونیم و نمیخوریم. منم لاغرم. در روز دو وعده غذا میخورم ک یه وعدش در ...

خب کاری نمیشه کرد اگه اشتها نداری....باید بذاری بچه ات رو از شیر بگیری بعد بری باشگاه اینطوری اشتهات باز میشه...چون بچه شیر میدی نمیتونی پودر یا قرص های چاقی هم بخوری فقط با تغذیه سالم میتونستی چاق شی

خب کاری نمیشه کرد اگه اشتها نداری....باید بذاری بچه ات رو از شیر بگیری بعد بری باشگاه اینطوری اشتهات ...

نه من بچه ندارم😊 ولی لاغرم .

کلی گفتم 😊😊😊