2777
2789
عنوان

کسی نیست قلبم داره میترکه

430 بازدید | 37 پست

دوستاتگن

چندروز پیش دعوای بدی کردین

که تو دعواشوهرم زنگ زد مامانش و خیلی ازم بدگفت

بعد چندروز فکرکردم یکم رابطمون بهتره

باهاش امشب صحبت کردم که قول میدن عوض بشم تو هم دیگه زنگ نزن آبروم نبر  بزار دعواتوخودمون بمونه

برگشت گفت دو روز پیش زنگ زدم مامانم بازهم گفتم به خونه و بچه نمیرسی

بزار بشناسنت

خیلی حال دلم بده قلبم میخواد بترکه آبروم رو برده

میخواستم عوض بشم ولی کاری کرده ذهنیتشون عوض بشه

خدایا اگه دسته گل هم بشم دیگه فایده نداره

حالم خیلی بده خیلی بد😳😢

مگه چیکار میکنی؟؟؟

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه شوهر لوسی مثل بچه هاس

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یعنی چی عزیزم به خونه وبچه نمیرسی مگه واقعانمیرسی اصلاکارش خیلی اشتباهه که به مادرش میگه

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

حق داری انقدر بدم میاد از این مردا

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه بازیا چیه بهشون بگو اگ جزییات زندگیمونو همه بدونن ک دگ نمیشه تلاش کرد برطرفشون کرد

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

عجب بچه ننه ای هستش اخه چه ربطی داره به اون که زنگ میزنه فدا سرت به خودت نذار نظرمادرش مهم نیس اگه خیلی خوب بود پسرش رو تربیت میکرد

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......