2777
2789

سلام دوستان من موعدپریمه دیروزموقع نمازصبح  بی بی چک قطره چکونیه مارک لاوین استفاده کردم قبل ازده دقیقه هاله خیلی کمرنگ افتادامشب ساعت یک شب مارک مدیکورزدم بعدازسیزده دقیقه هاله خیلی کمرنگ افتادهرچی ازش میگذره هاله اش پررنگترمیشه موعدپریمه ولی پری نمیشم ترشح شیری رنگ لوسیونی دارم همراه بادردپاودردکمروزیردل همش فک میکنم پری میادولی خبری نیس حس بویاییم قوی شده ازبعضی بوهاحالت تهوع میگیریم ونفخ ویبوست ومعدردهم زیاددارم لطفاراهنمایی کنیدبی بی چکام درستن یان

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم خدا امیدتو نا امید نکنه ایشالله

ولی مثل من نباش دو ساله خودمو هرماه دم پریود گول میزنم و تمام علائم رو هم دارم

ب علائم نرو و بیبی چک صبح بزار ک ادرار غلیظ

از خدا میخام ک بهت نینی بده

خدای مهربون مرسی که پناهمی

ممنون دوستان گلم هرکاری میکنم عکسش ننیادنمیدونم به مدیکوراعتمادکنم چون تاحالامثبت کاذب بعدچندساعت داشته برام ولی این اولین دفعه ست بعدسیزده دقیقه واون یکی تست صبحم قبل ازده دقیقه بودولی هالش ازین کمرنگتربودهمش فک میکنم دارم پری میشم شایدهمین امروزشدم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
انشالله بارداری ولی عزیزم معمولا بی بی چکا بعد تز چند دقیقه اینجوری میشن هاله ی خط دوم میفته 

آخه تست دیروزصبحم بعد۵ دقیقه هاله دادولی خیلی کمرنگ بود