2777
2789
عنوان

استرس دوستم...

120 بازدید | 13 پست

بچه ها قبلا براش اینجا سوال پرسیده بودم ...

حالا که شما تجربه دارید و متاهل هستید باز راهنمایی کنید ...دوست من ماه دیگه بچه ش بدنیا میاد ...تو شهر غریب هست،دختر خوبیه من ازش بدی ندیدم .بیشتر وقتا باهام درد دل میکنه ...

تو اون شهر از روزی که عروسی گرفت رفت ،همه خانواده همسرش چه خواهر چه برادرش کنارشون گذاشتن...

سر ی سری رفتاری که خواهرشوهرا و مادر همسرش داشتن اینا زیاد نمیرن خونه شون ...

بماند داداش همسرش عقد نیومد،عروسی نیومد ،بعد عروسی همه رو دعوت کرد ولی کسی وعده نگرفت  ازش،یا اگر میگرفتن به همسرش غققط زنگ میزدن...خوااهراش بهش گفتن تو موذی هستی،دروغ گویی...مادرشوهره هم مثل اینکه بخاطر دخترااش خیلی  متلک بار دوستم کرد .اینم بی زبون،نه مادر و پدرش پیشش هستن نه کسی .صبح تا شب تو خونه ست ...فقط همسرش خوبه .ولی الان ۸ ماه بارداره  یکی ی ظرف غذا  براش نبرد و ... خیلی حرف که بماند ...

الان دیروز  مهمونی جااریش بوده...تولد بچه ش ۱ سالشه...جااریی بگم که میگه عروسی کرد اصلا وعده نگرفت .. دوما برادر شوهره رفت کربلا و مشهد ،به اینا زنگ نزد به بقیه زد ...بعد گقته رنگ زدم جواب ندادن .

با این حال دوستم به همسرش گفت اشکال نداره بریم بذار سربلند بشه ...عروسی گرفت ی کارت نیاورد دم خونه دوستم بده .دوستم میگه نمیدونم چرا همه با ما لج هستن ...چشم ندارن ما رو کنار هم ببینن...همه ش هم میگه تقصیر خواهر شوهراشه...جاری هاش که اصلا نه وعده میگیرن،نه عید دیدنی میان ...حالا تولد بچه ش بود برادر شوهرش اس داده ،،،بیاید تولد دخترم خونه پدر زنم.زنش هم نه زنگ نه احترام ...تازه برادرشوهره چند ساله بعد عروسی پول نداشت رفتن با هم تو خونه پدر زنش زندگی میکنن ...

اینا نرفتن ...دوستم میگه دوست داشتم میرفتم...ولی دلم رو شکستن...من و همسرم کاری بهشون نداریم ...ولی احترام ما از نظر اونا ی وظیفه ست ...

نظر شما چیه ؟؟؟؟

حالا استرس داره میگه بچه من بدنیا بیاد واسه کسی مهم نیست ...

من حتی ی مهمونی هم نمیتونم بدم چون کسی نمیاد .بهش گفتم بده...گفت جا ندارام ،برم خونه مادر شوهری که انقدر متلک انداخت ...اصلا نگفت من حامله م ی ظرف غذا بهش بدم ؛

من تنهام ولی کسی درکم نکرد ...خونه ش خیلی کوچیکه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این چیزا که میگی توی زندگی همه هست بلکه بدترش. باید قوی برخورد کنه دوستت چرا اینقدر نگرانه اونا بیان

خب نیان

خیلی ها توی غربتن

غصه الکی میخوره

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

میگه برام زور داره مهمونی رو اونجا بدم ،،،اصلااصلا کاری برام نکردن ...

حالا من ظرف غذاهام رو ببرم اونجا؟؟؟پدر مادرم بیان پیشم،انقدر بی احترامی کردن ببرمشون اونجا شام بدیم؟؟؟اینم بگم واسه بچه داداشش کادو گرفتن دادن مادرش برد.

دوستمم گفت من دلم طاقت نیاورد به جاریم زنگ زدم عذر خواستم که باردارم و سختمه....

به دوستت بگو هیچ کدوم اینا اتفاق مهمی نیس بیخیال بابااااااا خودش درگیرچه مسائلی کرده...خداروشکر داره زندگیش میکنه شوهرش دوسش داره وپشتشه وخوشبختن وخدا تودلیشم داده ...مهمونی هم نیازی نیس بگیره تواین گرونی ولی اگه دوس داره میتونه دوستاشون دعوت کنه یاهم بالاخره زایمان کنه خونوادش میان یا خودش میره کافیه ...خودش از این بحثای خاله زنک وچرت وپرت استرس واعصاب خوردی دور کنه ...اگه واقعا اذیتش کردن دلش شکستن فقط بسپره به خدای بالاسرش

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊
حالا استرس داره میگه بچه من بدنیا بیاد واسه کسی مهم نیست ... من حتی ی مهمونی هم نمیتونم بدم چون کسی ...

وای چر ا اینقد الکی غصه میخوره

من 16 ساله توی غربتم تولد بچه هام فقط همکلاسیاشونو دعوت میکنم بارد ار هم بودم هیچ کس براش مهم نبود

ولی اصلا برام مهم نبود

اون الان خودش یه خانواده سه نفره اس

نباید وابسته فامیل شوهرش باشه

فکر کنه وجود ندارن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
وای چر ا اینقد الکی غصه میخوره من 16 ساله توی غربتم تولد بچه هام فقط همکلاسیاشونو دعوت میکنم بارد ا ...

والا ...اره واقعا ....منم دورازخونوادمم وتوغربت ...اول خداروداریم بعدم شوهرامون....بقیه هم هم رفتاری کنن شخصیت خودشون نشون میدن 

😊🙏توکلتعلیالله🙏😊
این چیزا که میگی توی زندگی همه هست بلکه بدترش. باید قوی برخورد کنه دوستت چرا اینقدر نگرانه اونا بیان ...

میگه بعد از چند سال خدا بهم  بچه داده ...کاش اینا خوب بودن و من جا داشتم ی. مهمونی میدادم ...

بهش گفتم ولش کن ،،،این همه عزت و احترام کردی چی شد ؟؟۸ ماه بارداری کسی گفت هستی یا نه ...برو شهر خودت ،خونه بابات بده ...واالا

وای چر ا اینقد الکی غصه میخوره من 16 ساله توی غربتم تولد بچه هام فقط همکلاسیاشونو دعوت میکنم بارد ا ...

وابسته نیست ...میگه فرق گذاشتن ها اذیتش میکنه ...

مقایسه کردن ها اذیتش میکنه .

نظرت مهمونی نده اشکال داره؟؟؟؟

والا ...اره واقعا ....منم دورازخونوادمم وتوغربت ...اول خداروداریم بعدم شوهرامون....بقیه هم هم رفتاری ...

این دوستم هیچکس سراغش نمیره...همیشه تنهاست...نه مهمونی نه جایی از بس چزوندنش...این ۸ ماه هم خیلی اذیت شد ...دل نازک هم شده ...دلم براش کبابه...خیلی مهربونه 

الهی طفلک عزیزم اگر شرایطشو داره امیدوارم بره شهر مادریش و به نظرم بهتره روابطو سرد کنه چون وقتی طرف مقابلش تمایلی به رابطه دوستانه نداره بهتره برای اونا مهمونی نده و خودشو ناراحت نکنه از بیمهری هاشون ☹😊

الهی طفلک عزیزم اگر شرایطشو داره امیدوارم بره شهر مادریش و به نظرم بهتره روابطو سرد کنه چون وقتی طرف ...

آمین...

از دل شکسته ش خبر دارم که الان براش تاپیک زدم ...چی بگم خدا اهلشون کنه که با ی عروس غریب،اینجوری رفتار نکنن