2821
2789
عنوان

عکس رنگی

106 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کیا باعکس رنگی باردارشدن؟آیا عکس رنگی وضعیت تخمدانهاروهم نشون میده؟؟یعنی کیست تنبلی و غیره؟؟واینکه هزینش چنده بصورت آزاد؟؟

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندماه بعد باردارشدی؟یعنی لولت بسته بود؟

نه گفت لولهات بازن مشکلی نداری

هموم ماهی که عکس رنگی گرفکم باردارشدم

۳مهرعکس رنگی گرفتم۳۰مهرفهمیدم حاملم

امیدت فقط به اون بالایی باشه

من انجام دادم سال ۹۶ ازاد۲۳۰تومن شد...باردار نشدم باهاش

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
وای الان چقده ینی😣

دوستم قبل عید با دفترچه رفت ۲۲۰تومن

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
عریزم مشکلت چی بود ؟ چطوری باردار شدی؟

مشکلی نداشتیم اصلا دکتر گفت ۲۰درصد ناباروریا بدون مشکلن... خیلی قرصو دارو مصرف کردم فایده نداشت دیگ دکتر گفت برید کاشت انجام بدید شاید نتیجه دیدید منم دقیقا اون ماهی ک دیگ میخاستم کاشتو شروع کنم منتظز بودم پریود شم ک بعد پریودی دکتر داروهامو شروع کنه و کاشت انجام  بدم ولی دیدم پریود نشدم  ک اینجا تو ی تاپیک بودم گفتم ک پریود نشدم ۱۰روزه چندنفر خیلی اصرار داشتن ک تست بزنم تست زدم در کمال ناباوری دیدم مثبت شد😍😍😍

مشکلی نداشتیم اصلا دکتر گفت ۲۰درصد ناباروریا بدون مشکلن... خیلی قرصو دارو مصرف کردم فایده نداشت دیگ ...

ماهم مشکلی نداریم 

نه هودم نه همسرم سه سال باردار نشدم

یه خانوم بلا که میخواد به همین زودی ها مامان بشه ؟؟خدایا یعنی میشه؟؟؟؟
ماهم مشکلی نداریم  نه هودم نه همسرم سه سال باردار نشدم

عزیزم خیلی بده درکت میکنم فقط سعی کن بیخیال باشی من اون ماهی ک باردارشدم رفتم باشگاه وکلاس خیاطی و دنبال درمانم بودمو اینا کلا بارداریو فراموش کرده بودم حتی یادمم رفته بود از موعدم گذشته من اون ماهم فقط یبار نزدیکی داشتم ... دکتر من میگفت فقطو فقط استرس نمیزاره باردار بشی...توهم سعی کن بیخیال باشیو خودتو مشغول کنی ک بهش فک نکنی

2824
2823
2791
2779
2792