ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب دیگه کسی که میره سرکار از حق شوهرش میزنه میره، بنظرم نباید توقع حمایت آنچنانی از جانب شوهر باشه. البته نمیگم بهت پول نده ها. میگم مثه یه زن خونه دار نمیشه توقع داشت.
منم تو کارای خونه شوهرمو لوس کردم. هیچکاری جز شستن توالت و حموم نمبکنه و بالکن
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
از حق شوهرم زدم ؟ وااا 😶😐 اتفاقا مردا خوشحالن زن شاغل داشته باشن کمک حال مالی باشع ب ...
نه گلم بد برداشت نکن. منطورم اینه مثلا من یه زن خانه دارم همش اسباب پذیرایی برا شوهرم میارم. اما زن شاغل اینکارارو نمیکنه. بعدم تو فرهنگ خونوادم اینه که زن شاعل همه پولاشو خرج خودش میکنه دیگه کمک خرج محسوب نمیشه برا همین میگم از حق شوهرش زده، حالا نمیدونم منظورمو گرفتی عایا؟
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی