2777
2789

میخوام بخوابم 

بگین دلم بنده😂

من خودم با پول خودم برا خودم لباس میخرم 

حس می کنم شوهرم خیالش راحت شده پول دارم 

بم پول میده ولی برا لباس نه 🙄

شما چه اشتباهی کردین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دیگه کسی که میره سرکار از حق شوهرش میزنه میره، بنظرم نباید توقع حمایت آنچنانی از جانب شوهر باشه. البته نمیگم بهت پول نده ها. میگم مثه یه زن خونه دار نمیشه توقع داشت.

منم تو کارای خونه شوهرمو لوس کردم. هیچکاری جز شستن توالت و حموم نمبکنه و بالکن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ازبس کارای خونه رو خودم کردم لوس شد دست به سیاهوسفید نمیزنه اوایل کمک میکرد خودم لوسش کردم اونم از خداخواست😐

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

من چیزی یادم نمیاد چرا؟!😮شایدم همسرم لوس نیس بنده خدا میگم چرا تاپیک سحر و سجاد بسته شد.کسی میدونه ...

رمان جالبی نبود بستنش😐

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خب دیگه کسی که میره سرکار از حق شوهرش میزنه میره، بنظرم نباید توقع حمایت آنچنانی از جانب شوهر باشه. ...

از حق شوهرم زدم ؟ وااا 😶😐 

اتفاقا مردا خوشحالن زن شاغل داشته باشن کمک حال مالی باشع 

بستگی به دید دو طرف داره 

اتفاقا مرد باید زنی که شاغله رو بیشتر ساپورت کنه

چون پا به پاهم بیرون کار میکنن 

پا به پاهمم تو خونه به هم کمک کنن دگ😪

از حق شوهرم زدم ؟ وااا 😶😐  اتفاقا مردا خوشحالن زن شاغل داشته باشن کمک حال مالی باشع  ب ...

نه گلم بد برداشت نکن. منطورم اینه مثلا من یه زن خانه دارم همش اسباب پذیرایی برا شوهرم میارم. اما زن شاغل اینکارارو نمیکنه. بعدم تو فرهنگ خونوادم اینه که زن شاعل همه پولاشو خرج خودش میکنه دیگه کمک خرج محسوب نمیشه برا همین میگم از حق شوهرش زده، حالا نمیدونم منظورمو گرفتی عایا؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی