2821
2789
واسه من خیلی دوران بدی بود،دوسه روز بود زایمان کرده بودم دراومد با فشار زایمان وبعد از۲۴ روز که زایم ...

آره درد زایمان که رد شده باز اون دردم باید تحمل میکردی

واسه دستشویی رفتن هم مشکل داشتین؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متورم میشه اون قسمت مثل یه جوش بزرگ اندازه بادام. اول کوچک بعد بزرگ میشه

من که ندیدم متورم بشه فک کنم به اونجاها نرسیده هرچی زودتر برم بهتره دکتره همونجا یه مو در آورد از اون سوراخ

من که ندیدم متورم بشه فک کنم به اونجاها نرسیده هرچی زودتر برم بهتره دکتره همونجا یه مو در آورد از او ...

شما هم فقط درد داشت؟سوراخم شده بود؟؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خود دکتر میفهمه چیکار کنه دیگه دکتر گفت آبسه کرده بوده که چرک ها خارج شده و وقت عمل داد

عمل ضروری نیست بعد از تخلیه کلا رفع میشه میره. الان هم آگه با بتادین بشور تا تخلیه شه. برا خودت کار نکن عمل رو 

عمل ضروری نیست بعد از تخلیه کلا رفع میشه میره. الان هم آگه با بتادین بشور تا تخلیه شه. برا خودت کار ...

درسته خارج میشه تخلیه میشه ولی درمان قطعی نیست.

تنها راه قطعی جراحیه

منم داشتم ده سال پیش عمل کردم فقط روی زخمو بازمیزارن تازودترجوش بخوره هرروزبایدبری حموم ویکی بایدبرات پانسمان کنه خودت نمیتونی نگران نباش بروعمل کن اگه عمل نکنی ممکنه متعفن بشه وباعث بدبویی بشه وچرک واینا خارج بشه 

منم داشتم ده سال پیش عمل کردم فقط روی زخمو بازمیزارن تازودترجوش بخوره هرروزبایدبری حموم ویکی بایدبرا ...

آره معلوم نیست چند وقته کیست داشتم که الان خودشو نشون داده