2789
سلام من دیروز تا حالا نبودم
کالری های دیروزم:
صبحانه شیر+2تا خرما 200
میان وعده 9 عدد ساقه طلایی +نسکافه بدون قند 250
ناهار 5قاشق عدس پلو 200
شـــــــــــــام 10 قاشق پلو+یه سیخ جوجه 600 وای بر من!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روبی جون به وزن دلخواهت رسیدی یعنی از 62 به 52 رسیدی؟؟
البته منم با کالری از 77 به 68 رسیدم ولی اگه پرخوری کنی بر میگرده دیگه!!!
خودت هم که دیروز پرخوری کردی هه هه پس در واقع این هیپنوتراپی هم رژیمه خوب با کالری بعد از 2 هفته وافعا معده آدم کوچیک میشه و میل به غذا کم میشه مثلا من دیشب خیلی زیاد شام خوردم و حالم داشت به هم میخورد فکر کرده بودم بالای 1500 خوردم ولی امروز که حساب کردم دیدم نه کل کالریم به اندازه بوده
امیدوارم همگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی موفق بشیم
اااااااااااا پ چرا پستهات رو پاک کردی روبی من فقط سوال کردم

روبی جون آخه خواستم بدونم واقعا روشی که میگی چه جوریه معلـــــــــــــــــــــــــــــومه منم دوست ندارم رژیم بگیرم دوست دارم هرچی میخوام بخورم ولــــــــــــــــــــــی نمیشه که هر چی بخوای بخوری هر قدر که میخوای بخوری ولی لاغر بشی میشه؟؟؟
اگه واقعا میشه لطفا یه توضیحی بده .راستش من تا حالا به جز کالری هیچ راهی رو جدی نرفتم و برام خیلی عجیبه به نظرم شما هم رژیم دارید ولی اسمش رو میگید طریقه درست غذا خوردن درسته؟
خواهش میکنم یه توضیحی بده من تو اون سایت زیباتر رفتم ایمیلم رو هم گذاشتم وبرام ایمیل زدن ولی از توضیحاتشون متوجه نشدم لطفا شما یه راهنمایی کن
اینم بگم من با کالری شماری خوب کم میکنم من پیش خود کرمانی رفتم و اون جلسه توجیهیش خیلی بهم کمک کرد که راه درست غذا خوردن رو یاد بگیرم فقط موقعی که افسردگی میاد سراغم یه دفعه همه چی به هم میریزه!!
راستی نگفتی الان چند کیلو شدی؟
باز هم مرسی
سلام
مرسی روبی جون شما هم موفق باشی
کالری های دیروزم:
صبحانه 200
5 قاشق پلو+یک تیکه ماهی+یه کاسه ماست +دوغ 500
یه سیب 75
3تا ساقه طلایی 75
یه ورق کالباس+گوجه فرنگی 100
2تا کیوی 75
گردو+پسته 200
کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا :1250
روبی جون علت اینکه با کالری شماری بالا رفتی این بوده که درست انجام ندادی

پیش کرمانی که رفتم میگفت هیچوقت کمتر از 1000 کالری در روز نخورید و سعی کنید کالری روزانه بیشتر از 100 نوسان

نداشته باشه یعنی اگه امروز 1200 خوردی دیگه از 1100 کمتر نخور چون بدن به کالری کمتر عادت میکنه و بعد اگه به

اندازه هم بخوری اضافه کالری محسوب میشه یعنی اگه چند روز 800 تا بخوری بعد 1100 بخوری وزنت بالا میره دوستم

خوب تا جایی که یادمه شما 700 یا 800 کالری میخوردی بعد یهو میبردی بالا

ولی من از روش خردمندیان خوشم نیومد چون به نظر من اونم رژیمه فقط رو ذهنت کار میکنی که به اندازه بخوری منم

الان همه چی میخورم کیک بستنی شکلات ... ولی به اندازه میخورم
به هر حال امیدوارم موفق باشی
مامان شبی یه سوال

اول اینکه میزان کالری رو از کجا می فهمی یعنی از کجا می دونی چی چقدر کالری درا سایت مشحصی رو می دونی

و اینکه یعنی کن که هیچ وقت غذای درست و حسابی نمی خورم در طول روز و برای شوشو شب شام درست می کنم و می خورم همین باعث میشه وزن کم نکنم

و در روز چقدر کالری بخورم میشه برام باز کنی این قضیه رو
من امضا ندارم
هیلدا جونم برو اینجا:
http://www.irancalorie.com/Default.aspx?ln=fa

روی کالری من برو برات حساب میکنه چقدر باید بخوری من 1200 کالری استقاده کنم هفته اای0.5 کیلو میام پایین

اگه کالری مواد غذایی رو هم بخوای صفحه های اول گذاشتیم حالا من دوباره برات میزارم
هیلدا جونم برو اینجا:
http://www.irancalorie.com/Default.aspx?ln=fa

روی کالری من برو برات حساب میکنه چقدر باید بخوری من 1200 کالری استقاده کنم هفته اای0.5 کیلو میام پایین

اگه کالری مواد غذایی رو هم بخوای صفحه های اول گذاشتیم حالا من دوباره برات میزارم