2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 😢

152 بازدید | 15 پست

دلم گرفته همش گریه میکنم از دیروز دست خودم نیس چکار کنم غم دلم کم شه ؟:

بیخودی حس افسردها گرفتم 😢😢😢😢

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

میدونم الان میگین نی نی اذیت میکنم اما کاش میتونستم یکم خوشحال باشم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توفکرش نرو😭😭

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
پریودی

نه عزیزم من هیچ‌وقت پریود گریه نمیکنم تو حاملگی یکسره تحمل کردم این آخری خسته شدم 

توفکرش نرو😭😭

نیستم بخدا دیگه ولش کردم گفتم به درک ...اما دلم خیلی گرفته..اونقدی که شوهرم نمیخام باهام حرف بزنه 

کاش آدم به هر بهونه ای خوشحال میشد ...چطور وفتی خوشحالی یهو یه چی همه زندگی آدم غمگین میکنه 

اما هیچ خوشی نمی تونه حال آدم که غمگینه خوب کنه .؟

منم امشب خیلی ناراحتم دلم پر غصه اس😢

من هیچی نمی گم به کسی فقط اینجا آلان آمدم از بس اشکم میاد گفتم آروم بشم ....وگرنه هیچ‌وقت دوس ندارم موج منفی به کسی بدم ..

نیستم بخدا دیگه ولش کردم گفتم به درک ...اما دلم خیلی گرفته..اونقدی که شوهرم نمیخام باهام حرف بزنه&nb ...

بیا باهم بریم تو کوه گریه کنیم وجیغ بزنیم😭😭منم اعصاب شوهرم ندارم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
واقعا چرا اینجوریه

نمیدونم اما کاش آدم خیلی تو خودش نریزه یهو لبریز کنه 

بیا باهم بریم تو کوه گریه کنیم وجیغ بزنیم😭😭

عزیزم تو هم مث منی ..هر چی. میخام بگم مهم نیس تموم شد هر چی بخاد بشه ...اما درد من و تو یکیه تو گروه خودمون نیمدم بقیه ناراحت بشن ....واقعا خیلی ناراحتم اصلا جهنم رفتاری که باهام شد اما دلم از خودم گرفته میگم شاید افسرده شدم ...حال من زود خوب میشد اما بچه هی تکون میخوره من هی بیشتر گریه میکنم 

من همش میریزم تو خودم امشب رفتیم دم خونه آبجیم خیلی بد باهامون حرف زد دلم شکست شوهرمم شنید گفت چرا ب ...

الهی بگردم ....بعضی دردها و غمها دل شکستن ها از حرف زدن بقیه هست آدم خرد میکنن میفهمم مث من الان شوهرم میدونه ناراحتم ولی هیچی نمی گم برگشته میگه تو روانی هستی میگم مرسی ...اینم از دلداریش

عزیزم تو هم مث منی ..هر چی. میخام بگم مهم نیس تموم شد هر چی بخاد بشه ...اما درد من و تو یکیه تو گروه ...

من روحیه م صفر شده خودم باختم.امروز فقط زیر پتو دراز کشیدم به زور بلند شدم چندقدم راه رفتم اونم با گریه .کم اوردم حس میکنم از پسش برنمیام.وحشت کردم از زایمان از اینکه کجا برم ازاینکه موقع درد کشیدن ناله کنم حتی حس حرف زدن هم ندارم باشوهرم الان به زور منو اورده پیش مادرش.دوستدارم خفه ش کنم وقتی میبینم اینقدر عادیه اینقدر معمولی رفتار میکنه.حس میکنم درکم نمیکنه