2777
2789
عنوان

میاین مشورت؟؟؟

123 بازدید | 7 پست
شوهرم همیشه بامن دعوا داره تنها مسئلمونم خانوادشه مثلا دیشب داداش افطاری دعوت کرده بود یک ساعتی از ما دورن خودش نرفت میگفت مقصر توی مجلس مردونه بودش میگفت تو نیومدی زن داداشم تو اتاق تنها نشسته بگذریم  حالا دو روز دیگ تولدمههههه دعوا بدی کرد با من بنظرتون دو سه روز برم خونه مامانم؟؟،، چیکار کنم خیلی استرس دارم دوست دارم سوپرایزم کنه ولی فکر نکنم این کارو بکنه😔 جونش ب خانوداشه صد بار غروره منو شکسته بخاطر اونا هر بار میگه درست میشم ولی بی فایدست 

به من ثابت شده در مورد خانواده شوهر اصلا نباید بحث کرد،اگرم در مورد خانواده خودمونم حرف بشه ما هم موضع میگیریم،کلا کار درستی نیس،سعی کنین از در دیگه ای وارد بشین

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به من ثابت شده در مورد خانواده شوهر اصلا نباید بحث کرد،اگرم در مورد خانواده خودمونم حرف بشه ما هم مو ...

مسئلم خیلی پیچیدس مادرش به ما نزدیکه میگه هرشب باید غذا ببریم براش مامانش از من جوون تره....

اگ غذا نبریم یک هفته ما من قهره یا اینکه برم اونجا واسه مادرجونش کار نکنم قهره دیگ..