2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید🌹 مادر نامزدم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 58 پست
اگر بهم بخوره مسخره است! اما بستگی ب اعمال و رفتار داره!  منم شرایطم مث شما بود و مادرشوهرم دق ...

دقیقا...ولی گناه من این وسط چیه دیگه باهاشون بحث نمیکنم اگه بهم هم بخوره بخوره چون واقعا واقعا بابام نمیتونه همه چیو بخره منم حاظر نیستم که بخواد تو قرض و..بیفته گناه دارن بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا...ولی گناه من این وسط چیه دیگه باهاشون بحث نمیکنم اگه بهم هم بخوره بخوره چون واقعا واقعا بابام ...

عزیزم چرا از موضع ضعف رفتار میکنی!؟ اصلا جهاز لطفه! لطف رو هم لیست نمیدن براش! 

اونام با خودش گفتن پسرم خونه ماشین داره دیگه باید خونواده عروس بذارن روسرشون حلوا حلوا کنن! 

ب نظرم مامانت زنگ بزنه بگه این موضوعی ک گفتید تلفنی قابل  صحبت نیست! با همسر تشریف بیارید! 

نهایتش بهم بخوره اگر ب پولشون می نازن بهتر ک برن! 

اینو بهت بگم و تمام! مادرشوهر گفت یا 14 سکه یا بهم بخوره! هیچی هم نمیدیم! 

شوهرم گفت من 110 تا رو قبول میکنم چون از این خانم بهتر پیدا نمیکنم! 

بعد از اون مامانش میگفت هیچی نگیری وطیفه عروسه! اما من در مورد مواردی ک داماد باید بخره هیچی نمیگفتم! 

خودش رفت تی وی گرفت! لوستر و تلفن و فرش و... با لطایف الحیل خرید تازه شش ماه بعد عروسیمون ماشبن طرف شویی گرفت و بعد از سه سال هم اون توستر و بخار شو.! دو تخته فرش نو! 

پسر اگر بخوادت میخواد اگر نه بهتر بذار بره! 

تازه برام نه عید نوروز چیزی اوردن نع شب یلدایی!!! 

جلسه بذاریذ از سرویس طلا و اعیاد تا تکه های جهیزیه ات ب توافق برسید و مکتوب کنید

فقط و فقط حواست باشه سعی کن با مادرشوهرت جز احوالپرسی حرف دیگه ای نزنی! اصلا اون الان فقط نگرانه پسرش تحت فشار نباشه! و این نگرانی با مدیریت غلط طولانی تر هم میشه اما اگر درست مدیریت کنی خییییلی کم میشه 

عزیزم چرا از موضع ضعف رفتار میکنی!؟ اصلا جهاز لطفه! لطف رو هم لیست نمیدن براش!  اونام با خودش ...

ما هم گفتن ۱۴ تا سکه مثل اینکه ایشون همیشه دوست داشته مهریه اش کم باشه...ولی الان بخاطر من کردش ۱۱۰تا واسه جهیزیه هم مامانش گفت که پسرمو همه ارزوشو دارن(واقعا چون از اشناها هستن میدونم که خیییلی رفتن خواستگاری و پسره قبول نکرده حتی خواهر جاری هم ارزوشه بخوادش ولی خب تقدید اینطوریه)حالا من دیشب با خودش صحبت کردم گفتم من وقتی تورو خواستم و باهات اومدم ازمایش خون نمیدونستم دوتا خونه داری ماشین داری یا حقوقت بالاست خودتو خواستم حالا منم همینم واقعا بابام اگه در توانش بود از من که یدونه دخترشم دریغ نمیکرد...گفت که باشه من یخچال و سرویس خواب و کولر و تلویزونو میخرم همینی که گفتی دیگه گفتم پس لطف کن به مامانت بگو که فردا که زنگ زد به مامانم حرفی نباشه گفت باشه نگران نباش...حالا توکل برخدا 

فقط و فقط حواست باشه سعی کن با مادرشوهرت جز احوالپرسی حرف دیگه ای نزنی! اصلا اون الان فقط نگرانه پسر ...

دقیقا...اصلا نمیشه باهاشون بحث کرد خیییلی خوبه زنگ میزنه میگه جونه دلم قربونت برم دورت بگردم عزیزدلمی عروسمی🤣🤣🤣ولی بعدش میگه دختر خوشگل تر از توهم بود ولی پسرم توروخواسته چه کنیم🤣🤣🤣🤣🤣منم میگم که بزار بگه ما ازدواج کنیم با خونه ی مامانش اینا ۳ ساعت فاصله داریم خداروشکر

عزیزم چرا بهم میریزی باور کن کاری نداره  محکم باش برای حرف مادرشوهر اینطور بهم نریز

هنوز عادت نکردم ولی خب هرکاری کنم خواهراش و زن داداشاش و مامانش ممکنه چیزی بگن...باید عادت کنم

ببین اگه کسی واسه اثاث بخواد بهم بزنه بزار بزنه.باید لیاقتتو داشته باشن. من ازدواج دومم با یه پسر بو ...

عزیزم امضات 😍😍😍😍😍😍 عالی بود. 

میشه بپرسم با همسرتون کجا آشنا شدین؟ 

عزیزم چرا از موضع ضعف رفتار میکنی!؟ اصلا جهاز لطفه! لطف رو هم لیست نمیدن براش!  اونام با خودش ...

آخه پسر باید دخترو بخواد و از قبل باهم آشنا شده باشن که بخواد اینطوری برای دختره تلاش کنه. 

اگه سنتی باشه، میگه این نشد یکی دیگه