2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاید🌹 مادر نامزدم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 58 پست
البته خودمونیما یخچال و تلوزیون و میزش و کولر و سرویس چوب رو اونا بخرن که تقریبا میشه کل جهیزیه رو ا ...

گاز لباسشویی جارو برقی فریزر و فرش و چیزای اشپزخونم که کم و دم نیس 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

عزیزم اونایی که داره که وظیفشه سه تیکه رو باید بخره.حالا هرچقدرم که پسر خوبی باشه.زیاد خودته مشتاق نشون نده 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خونه و ماشین خریده بنام خودشه . کار شاقی نکرده. ولی جهیزیه  مرسوم ه که دختر ببره باخودش. حالا رسمتون اینجوریه  . بهتره بهشون بگید.  یا قبول میکنن یا نه.  حرص خوردنم نداره. باید گفتگو کنید باهم . والدینتون.

نباید ب شما زنگ میزد!  اتفاقا خودش از حرفای اونا اذیت میشع نگرانه بریزن سرش! 😁  اصلا با ...

افرین

باید باباها حرف بزنن

مادرشوهر همیشه فکر جیبه

نباید ب شما زنگ میزد!  اتفاقا خودش از حرفای اونا اذیت میشع نگرانه بریزن سرش! 😁  اصلا با ...

میدونم عزیزدلم...مامانش زنگ زد با مامانم صحبت کنه که نبود مامانم من صحبت کردم...واقعا گفتم که اگه سر جهیزیه بهم بخوره خیلی مسخره اس یا نه؟؟؟

میدونم عزیزدلم...مامانش زنگ زد با مامانم صحبت کنه که نبود مامانم من صحبت کردم...واقعا گفتم که اگه سر ...

ببین نترس که بهم بخوره

تو یکاری کن

مگه خود اقا پسر قبول نکرده

؟

یه قرار بیرون بزار 

بگو با هم بیشتر اشنا بشیم

بعد که یکم حرف زدین اینم پیش بکش

بگو ما رسممونه ... 

و ...

مظلوم بازی☺

سیاست داشته باش

اصلنم باکسی وارد بحث نشو

وسایل برقی و اشپزخونه خیلی زیاده عزیزم

وسایل برقی  گرون قیمتاش همون یخچال و تلوزیون و لباسشوییه 

آبمیوه گیری و چرخ گوشت و خورده ریز آشپزخونه زیاد نمیشه که

البته در هر صورت خود دانی

همین که اول زندگی خونه و ماشین داری خودش خیلیه

مامانمم میگه سیاست داشته باش و بکشونش سمت خودت و رامش کن البته خودشم ادم خوبیه

آفففرررییین به این مامان

با هم چند باری برید بیرون 

باهم بیشتر اشنا بشید البته در چهارچوب حدود

ولی تو میتونی خانومی

اگه الان ناز نکنی پس کی ؟

الان میتونی از پسره علاوه بر همون چند تیکه

همه خریداتم بهترینو بکنی

این اول کاری ادم ناز داره

بعدش که مالش بشی دیگه ناز نمیخرن ک

مامانت خوب گفته

میدونم عزیزدلم...مامانش زنگ زد با مامانم صحبت کنه که نبود مامانم من صحبت کردم...واقعا گفتم که اگه سر ...

اگر بهم بخوره مسخره است! اما بستگی ب اعمال و رفتار داره! 

منم شرایطم مث شما بود و مادرشوهرم دقیقا همین حرفها رو زد! 

شمام اگر مامانت خونه نبود باید میگفتی اجازه بدید مادرم بیاد! 

الان بحث سر رسم و رسومه! 

رسم شما اینه! رسم اونا اونه! پس باید ب توافق برسید! ک اونم کار بزرگتر هاست! اینکه خونواده داماد تعیین تکلیف کنن چی بگیرید این زشته! حق ندارن اونا تعیین کنن! باید اتفاق نظر باشه! 

علی الخصوص کولر ک اصلا وظیفه شما نیست! خونه چ اجاره ای چ خریدنی باید خودش وسایل گرمایش سرمایش داشته باشه نداشته باشه هم داماد باید تهیه کنه