2777
2789
عنوان

یک لحظه فکر کنیم

74 بازدید | 16 پست

ما هم خونواده شوهر میشیم عمه میشیم بدونیم تاپیک زدن در مورد قوم فلان و همش بد گفتن ب خاطر چیه؟؟ 

اونایی ک از مادرتون مینالید که چقدر باااش مخالفید اما هرگز بهش بی احترامی نکردید چرا از مادرشوهر و قوم شوهر تاپیک میذارین حاضرین در مورد خانواده خودتون بزارید بعد فقط با خاطر سرگرمی بقیه بخندن؟؟؟چرا غرور کسیو میشکونید دلتون تا حالا نشکسته از این رفتارها؟ من یکی دلم شکست

هر کسی موافقه لایک کنه چون میدونم ذاتا موافقیم هممون

دنبال ارزوهات برو

اینارو وللش شما چ درست کنم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شام؟؟ ههههه الویه ماکارونی

تازه خوردیم اینارو 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
اینارو وللش شما چ درست کنم 

وای رفتم تو فاز تورو دیدم یادم رفت استاتر چی گفت😂😂😂😂😂😂😂😂

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
من میخوام عدس پلو بذارم

ظهر خوردیم 😅😅😅ما شبا کلا برنج نمیخوریم فقط غذای نونی

تازه خوردیم اینارو 

کوکو درست کن

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
وای رفتم تو فاز تورو دیدم یادم رفت استاتر چی گفت😂😂😂😂😂😂😂😂

😅😅😅😅جدی

😅😅😅😅جدی

اره😂😂

بعصی وقتا تو بحث میفته خو ادم ی چیزایی میگه...ولی من کاملا مخالفم باتاپیک مادرشوهرخواهرشوهری..میزان درامد..میزان استفاده گوشت وبرنج واینا

خو خدایی چ کاریه؟؟نمیگم تو تاپیکاش نمیرما میرم ولی میدونم ک هیچ موقع همچین تاپیکی نمیزنم نه الان ونه قبلن

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم