2777
2789
عنوان

اگ ب شوهرتون بگین پاشو و اون بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 58 پست

مردا خوابن نباید زیاد بپیچی بهشون..شوهرت حتما همیشه سابقه بد دهنی داره..شمام سعی کن سربه سرش نزاری بدتر شه و نقطه ضعف نشونش نده که بد دهنی کنه..و یه جور قهر کن که تکرار نکنه مثلا سکوت کن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بهش گیر نده . اخه تمیدید کنه یا نکنه بدبختیش مال خودشه باید دنبال خونه بره با این قیمتا سرسام اور پول کامیون و کارگر غیره . خودش عذابش رو میکشه تو چرا اعصابت رو خورد میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم وقتی بیداره ازش کار بخواه. هرکسی یه اخلاقی داره با این توصیفم که کردی همسر شما زود عصبانی میشه تو نباید به عصبانیتش دامن بزنی. اگه باهاش مهربون باشی حتی وقتی عصبیه بهتر جواب میگیری

وااااا مگه خیلی بهش گیر میدی!؟  خب شاید خیلی خسته میشه سرکارش...  باید بذاری بیدار شد و ...

امروز ک تعطیره سرکار نرفته.

ما تا ۲۵ قرارداد داریم 

سه هفته دارم التماس میکنم ب صاحبخونه زنگ بزن تکلیف روشن شه.

همش میگه.

فردا پس فردا 

شب 

غروب

خب رو اعصابش راه رفتید قاطی کرده یه چیزی گفته و الانم حتما پشیمونه ما مردا وقتی خوابمون میاد یا بی ح ...

یه چیز گفتن با توهین کردن فرق داره 😐

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊

دعامیکنم سروسامون بگیره زندگیت و گره ازمشکلاتت بازشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بهش گیر نده . اخه تمیدید کنه یا نکنه بدبختیش مال خودشه باید دنبال خونه بره با این قیمتا سرسام اور پو ...

ن عزیزم ب من فشار میاد 

مثلا یهو خونه گیر بیاره میگ تا فردا باید همه چی بسته بندی باشه.

اگ نباشه غر میزنه

فقط ميتونم بگم مردا خل شدن سيماشون زود زود قاطي ميكنه ولشون كن

جامعه ای که تورم بالای ۳۰۰ درصد داره معاوم پدر همه رو دذمیاره جالبه ملت یه نفر هم جیکش درنمیاد همه خوش وخرم فقط میرن تو صف میاستن