malasssss مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 97 عنوان نی نی یار 41 بازدید | 3 پست نی نی یار عزیز لطفا همه تاپیک های منو تعطیل کن با تشکر 1398/03/14 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 #افطار_آخر🌙⭐قدربشناسیدمستان،آخرین پیمانه را🦋ساقی امشب میکندتعطیل،این میخانه را🦋گو به مهمانان که مهمانی به پایانش رسید🦋خورده یا ناخورده باید ترک کرد این خانه را🦋🌹پیشاپیش عید سعید فطر مبارک یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 @نی_نی_یار_5 یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 @نی_نی_یار_3 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️