2777
2789
عنوان

نشونه چیه؟

176 بازدید | 18 پست

سلام من دو سه روزه ازمایش بارداریم مثبت شده.ان شا الله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.امروز یکی دوبار که رفتم wc موقع شستن ترشح قهوهای روشن دیدم.نشونه چیه؟ نیم ساعتی هم هستش که پهلو راستم درد میکنه اینم بگم تا قبل مثبت شد ازمایشم من عفونت داشتم.استراحت کامل میکنم کلا در حالت دراز کشم.

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم لک جایگزینی باشه

ترشحم سفت اصلا ابکی اینا نیست رنگشم قهوهای روشن و به خاکستری میزنه.الان فک کنم پنج هفته و سه روزم باشه

ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه  و  ممکنه هم خدای نکرده از علائم سقط باشه سونو تونو حتما بر ...

لازمه الان برم دکتر.یا اگه زیاد شد برم.برام دعا کنید بعد 18ماه خدا بهم این هدیه رو داده

ممکنه لکه بینی داشته باشی بهتره بری دکتر بهت شیاف بده

الان تعطیل.سونو قلب فعلا نرفتم پنج هفتمه.میگن قبل سونو شیاف نمیده.برم دکتر عمومی؟

لازمه الان برم دکتر.یا اگه زیاد شد برم.برام دعا کنید بعد 18ماه خدا بهم این هدیه رو داده

عزیزم من خودم توی 7 هفته سقط کردم ولی لکه قهوه ای نبود افتادم به خون ریزی 

پس احتمالا برا شما خطرناک نیست 

ولی خب بری دکتر خیالت راحت میشه

ممکنه لکه بینی داشته باشی بهتره بری دکتر بهت شیاف بده

اصلا به لباسم اینا نمیخوره فقط موقع شستن فهمیدم.امروز دوبار دیدم اینجوری.دکتر عمومی تو بیمارستان هست.برم؟احتمالا شیفتای الان دکتر اقا دارن.برم یعنی چی بگم

عزیزم من خودم توی 7 هفته سقط کردم ولی لکه قهوه ای نبود افتادم به خون ریزی  پس احتمالا برا شما ...

اره اگه زیاد شد میرم عمومی.اگه نه که بعد این تعطیلات میرم برام دعا کن

میتونی بری بیمارستانای تخصصی زنان تو شهرتون

یه بیمارستان داریم فقط خیر سرمون اونم شیفتی دکتراش زن و مرده دکتر زنانم فقط دو س بار در هفته میاد.اگه نشد مجبورم همون برم عمومی خدا کنه چیزی نباشه و دیگه نبینم.مجبورم تا تعطیلات صبر کنم.و بعدش برم دکتر یه شهر دیگه که باهامون بیست دیقه فاصله داره