2777
2789
عنوان

کلاس یوسی مس؟؟؟؟؟؟؟

5085 بازدید | 21 پست

سلام خانومای گل.پسرمو واسه کلاس اول بردم عیرانتفاعی حضرت قایم مشهدکه زیرنظرواله تهرانه پیش ثبت نام کردم.گفتن کلاس یوسی مس روتابستون12جلسه بایدبیاد اجباریه.موندم آیا این کلاس خوبه یانه؟؟مدرسشم هنوز مرددم؟؟؟؟خانومایی که بچه هاتون این مدارس رفتن میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا امام زمان(عج) اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام واله میگن خیلی سختگیره یک خانومی رو دیدم‌کلاس اول پسرش اونجا رفته بود برای سال دوم میخواست ورش داره، من خودم مشهد هستم

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

والا من پسر خودمو چرتکه نزاشتم امسال یه جایی میخواستم بزارمش خانومه گفت اول باید بیارین ببینیم توانایی شو داره یا نه تست بگیریم

بعد هم گفت ۸۰، ۹۰ درصد اینایی که میان ترم یک نه دو ول میکنن خیلی خیلی کم به ترمهای بالا میرسن منم منصرف شدم راستش

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یوسیمیس یه جور محاسبات ریاضیه که به بچه ها یاد میدن با چرتکه و بعد از اون یاد میگیرن بدون استفاده از چرتکه حتی تا رقم های بالا محاسبه کنن .. متد معروفیه و هرساله هم مسابقات جهانی داره . خب از اونجایی که ریاضی مغز رو تقویت میکنه اگه خودش دوست داره بره خیلی خوبه براش !! برای آینده هم خیلییی تاثیر گذاره هم تو سال های تحصیلیش و هم کنکور و ....!! ولی خب بهترین چیز هم اگه به زور باشه اثر معکوس داره !!!!!!!! اگه براش جالبش کنید بره خیلی به نفعشه !!!!

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
موندم چیکارکنم؟؟؟؟😢😢😢دولتی خوب پیدانکردم اینجاروبهم معرفی کردن

چرا امام سجاد نمیزاری خیلی عالیه یکی از دوستام معلمه دبستان امام رضاس، پسر خودشو گذاشته امام سجاد

امام سجادغیرانتفاعیه؟؟

نه غیرانتفاعی نیست

دقیقا نمیدونم اسمش سجاد یا امام سجاد...

آدرسش خیابان بز رگمهره بنظرم

از ۱۱۸ بپرسی شمارشو میده