2777
2789
عنوان

تو این گرونی چقدر پول یه شلوار یا مانتو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکارم که بهمون حق لباس میدن ..لباس های اداریمو با اون میخرم ....متاسفانه من معتاد مانتو هستم .مانتو زیاد میخرم و الان همه مزون های خوب بالای 500 یا 700 هست ...ولی شلوار همرو تو آف کریسمس میخرم مفت میفته ..

من توارزونی زیادلباس خریدم همونارومیپوشم اصراف نمیکنم واقعا الان بودجم نمیرسه بخرم

فکر کنم بودجه ی خیلی نمیرسه من هی میخریدم همه چی در صورتی که اصلا نیاز نداشتم ولی حالا هیچی نمیخرم😐😐

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....

من روسری ۱۰۰ ۱۵۰ میخرم تا حالا هرچی روسری فروشی هم رفتن روسری ۲۰۰ ندیدم😆شاید مزونی جایی خرید کردن

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

با اجازه اسی دوستان میشه بیاید تاپیکم راهنمایی کنید 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    
من صد شلوار صد و پنجاه هم مانتو  بیش از صدسال نمیدم  تازه ناراحتم که چرا شلوار صد شد&nbs ...

منم شاغلم پول خوب در میارم ولی سخته سیزده چهارده سال واسه خودم خرید نمیکردم الان شدم مثل  عقده ایا هنش در خال خرید فکر میکنم افسردگی گرفتم از یه طرف میگم باید از پولی که درمیارم لذت ببرم 

من چندروز پیش مانتو خریدم یکی ۲۷۰ یکی ۱۵۰ شلوار هم ۱۲۰ کیف و کفش هم ست چرم گرفتم۱۱۰۰ سه تا هم شال خودم پارچه گرفتم دوختم شده تقریبا ۶۰ تومن البته من عید خرید نکردم

بستگی داره کجا بخری من واسه مانتو همه جا رفتم همه یه جور بود فقط قیمتها فرق داشت همینایی که من خریدم بالاشهر بخری دوبرابر

من همه مدل قیمتی خرید کردم . از مانتو ارزون گرفته تا گرونه . از کفش فیک ارزون گرفته تا کفش مارک و جنس خوب 

روسری و شال هم همینطور 

میخوام بگم ربطی به اینکه ارزونه نخرم نداره خوشم بیاد میخرم 

یا گرونه بخرم پز بدم هم تو کَتم نمیره تو خرید کردن هدفم سه چیزه 

۱. بهش نیاز دارم ۲. باهاش راحتم ۳.اون کیفیتی که مد نظرمه داره

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖