2777
2789
من که روز یازدهم سیکلم رفتم سونو و دو تا فولیکول داشتم یکیش23 و یکیش16 که دکتر گفت عالیه تا یک هفته ...

من پنج شیش روزی هست که اقدام کردم و دور نافم درد میکنه تا حالا هم اصلا همچین دردی نداشتم ،حالا نمیدونم به بارداری ربط داره یا نه

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته همینطوره ولی برای پسر فقط باید دوبار اقدام کنی یه ۲۴ساعت بعد بیارم ۳۶ساعت بعد

اها برای پسر و نمیدونم 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
درسته همینطوره ولی برای پسر فقط باید دوبار اقدام کنی یه ۲۴ساعت بعد بیارم ۳۶ساعت بعد

واسه من که اصلا فرقی نداره همینکه خدا بهم یه نی نی صحیحو سالم بده یه دنیا می ارزه

اره پررنگهههه 

حالا اگر پسرمیخوای این دوستمون ببین گفته چند ساعت بعد باید اقدام کنی 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
ن هنوز واسه علائم زوده دو هفته بعد اقدام که همون تاریخ پریود میشه علائم میاد سونو نداده بودی؟

من سونو ندادم فقط کیت که وقتی دو خط شد دوازده ساعت بعدش و یه روز بعدش اقدام 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز