گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چه خوب برایه منم دعا کنید این ماه بگیره .البته من دیروز کیت زدم دوتا خط پرنگ شد از امروز باید برنامه ...
عکس کیت تو بزار
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من خونده بودم فکرکنم تا بیست و چهار ساعت بعد ازاد میشه تخمک
ولی مثلا همون شب یا شب قبلشم رابطه داشته باشی میگیره چون اسپرم زنده میمونه چند روز
حتما ان شالله بزودی خدا ی فرزند صحیح و سالم وصالح نسیبت کنه
من یک ماه از اول تا اخرش زدم اصلا هیچ وقت برام دوخط نشد.ماه بعد ولش کردم هرشب رابطه داشتیم حامله شدم
مارکشو یادته؟برای من مدیکور مثبت نشد چند ماه استفاده کردم ولی مکث چهارده مثبت شد
من که روز یازدهم سیکلم رفتم سونو و دو تا فولیکول داشتم یکیش23 و یکیش16 که دکتر گفت عالیه تا یک هفته یک شب درمیون اقدام داشته باش حالا فعلا نمیدونم باردارم یا ن فقط کمر درد دارم