2789
عنوان

حدس زدن جنسیت

660 بازدید | 55 پست

سلام به همه کیا باردارن بیایین با هم گپ بزنیم من هفته ۱۰ هستم تو این مدت همش سایت هارو میخونم برای سرگرمی ببینم چه راه هایی هست زودتر بشه حدس زد جنسیت بچه رو البته برای بچه اولم هم یه دور همه سایت هارو خونده بودم ولی خب بازم برام جالبه یه تستی که همه شنیدید رو راجع بهش کنجکاو شدم کلی راجع بهش خوندم همون تست معروف جوش شیرین ولی تو سایتهای ایرانی هر جا یک جیز نوشته موافقید ؟ولی تو همه پیج ها و سایت های خارجی یک نتیجه یکسان رو نوشته خیلی جالبه اگه دوست داشتید تجربه دارید بگید😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم با نمک باحال بود از من که پف کرد و رنگش کدر شد نوشته بود پسره حالا دیگه نمیدونم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

کلا سایتاس ای انی و خارجی نوشتن کف کنه پسره خنثی دختر ، ولی اینجا تجربه ها تقریبا برعکسه 

بنظرم خیلی خطاااا داره 

کمترین خطارو‌ من از جدول چینی دیدم که به میلادیه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

همه ی سایت های خارجی نوشته اگر واکنش نشون بده و کف کنه پسره اگه درست فهمیدت باشم بهتره حدود ۱۰ هفته باشی بعد نشستم تمام کامنتاشونو خوندم همه نوشته بودن امتحان کردن و درسته فقط یک نفر نوشته بود واکنش نداد داد و دختر شد baking soda test بزنید کلی عکس و مطلب میاره