رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 عنوان کیا هاشور مویی یا فیبروز انجام دادن؟ 80 بازدید | 3 پست میخواستم بپرسم راضی هستین؟درسته که زود کم رنگ و پاک میشه ؟ وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴ 1398/03/14 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اگورپگوری عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 من تاج ابروم رو انجام داده بودم پارسال حرصی بودم اونطوری ک میخواستم نزده بودترمیم نرفتمالان باز یکم رنگش مونده مجبورم سایه ابرو بزنم ولی اگه هاشور کار کارش خوب باشه عالیه، بشرطی ک هی ترمیم بری زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
رها۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 320 من تاج ابروم رو انجام داده بودم پارسال حرصی بودم اونطوری ک میخواستم نزده بود ترمیم نرفتم ال ... ترمیم هر چند وقت ؟ وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴
اگورپگوری عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 ترمیم هر چند وقت ؟ اولش ک بعد ۳ هفته ، ۱ ماهبعدش بستگی ب پوستت داره ۸ ماه یکبار -۱۰ ماه زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴