2777
2789
عنوان

چطوری قرص ویتاگنوس و مصرف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 91882 بازدید | 78 پست
میشه بیشتر توضیح بدی...من به زور قرص دوفاستون پری میشم.الان ۱۵ روز گزشته از قطع قرص ..ولی هنو پری نش ...

من کیست داشتم خوردم کیست از بین رفت، جوش هورمونی هم میزنم که قبلا ال دی باید میخوردم بابت جوشام ولی الان بجاش ویتاگنوس میخورم که خوبه، البته شاید دو یا سه ماه طول بکشه تا نتیجشو ببینی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو دکتر بهتون گفته یا جایی خوندین؟

همینجا خوندم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
قرصش عوارض نداره؟ هم زمان میشه با قرصای هورمونی خورد؟

تا جایی که من میدونم ویتاگنوس رو نباید همزمان با قرص های جلوگیری از بارداری خورد بروشورش و بخونید و از یک پزشک متخصص زنان خوب یا ماما خوب بپرسید

قرصش عوارض نداره؟ هم زمان میشه با قرصای هورمونی خورد؟

در مورد اینکه ویتاگنوس و چه داروهایی تداخل داره داخل بروشور نوشته یا اینکه از پزشک بپرسید.تحت نظر پزشک استفاده کنید.

من قطرشو گرفتم و همون ماهی که مصرف کردم باردار شدم ، هر صبح ناشتا روزی ۲۰ قطره با یه لیوان اب از روز ...

سلام من از روز اول پری خوردم روزی یه قرص تا ۲۵روز قطع ک کردم پری نشدم بعد از دو هفته با آمپول پرژسترون پری شدم 

این سری از روز ۶پری شروع کردم به خوردن قرص روزی دوتا 

خدا کن این دفع جواب بگیرم 

سلام من از روز اول پری خوردم روزی یه قرص تا ۲۵روز قطع ک کردم پری نشدم بعد از دو هفته با آمپول پرژستر ...

عزیزم نباید مصرف قرصو قطع کنی،شما دوران پریودی هم باید بخوری،و انتظار نداشته باش سریع جواب بده ممکنه چند ماه طول بکشه تا جواب بگیری در عوض میدونی که دائمیه درمانت و ضرری هم نداره این دارو،من قطره شو میخورم خیلی بدمزه است ولی اثرش از قرصش بیشتره

[QUOTE=148078188]عزیزم نباید مصرف قرصو قطع کنی،شما دوران پریودی هم باید بخوری،و انتظار نداشته باش سریع جواب بده ممکنه ...[/QUOTE

جدا نباید قطع کنم الان چهار روز قطع کردم دارو هنوز پری نشدم 

تو دوران پری ضرر نداره مصرفش 

آخه من شنیدم میگن ضرر داره شمام همین جوری مصرف می کنین چند ماه جواب گرفتین 

سلام خانوما.من قرص ویتاگنوس استفاده میکنم ولی مصرف صحیحشو نمیدونم فقط میدونم که روزی ۲تا قرص باید مصرف بشه .اما دیگه نمیدونم چند ماه استفاده کرد.یا موقع پریودی باید خورد نخورد چه موقع قطعش کنم .ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام خانوما.من قرص ویتاگنوس استفاده میکنم ولی مصرف صحیحشو نمیدونم فقط میدونم که روزی ۲تا قرص باید مص ...

عزیزم قطره بهتراز قرصه بگرد قطره شو پیدا کن

من هر روز صبح ناشتا۴۰قطره شو میریزم ت  نصف لیوان اب میخورم نیم ساعت بعد صبحونه میخورم

فرقی نمیکنه از چه زمانی شروع کنی زمان پریودی هم بخور

من دمکرده رازیانه هم میخورم

تنبلی و هورمون مردانه دارم جوش دارم پریم منظمه ویتاگنوس و رازیانه میخورم به ماهه که صورتم بهتر شده پری هم منظمه 

[QUOTE=148078188]عزیزم نباید مصرف قرصو قطع کنی،شما دوران پریودی هم باید بخوری،و انتظار نداشته باش سر ...

من تو پری هم میخورم یه ماهه دارم میخورم ماه پیش از روز اول پری شروع کردم و امروزم دوباره پری شدم

پریم همیشه منظم بوده

من تو بروشروش خوندم ننوشته بود که تو پری باید قطع شه،تو سایتم بچه ها هر کی یه نظری داره،من میخورم ولی

سلام خانوما.من قرص ویتاگنوس استفاده میکنم ولی مصرف صحیحشو نمیدونم فقط میدونم که روزی ۲تا قرص باید مص ...

سلام خانوم

ببخشید شما متوجه شدید چن ماه باید مصرف کنی 

بعد یهو میشه قطع کرد یا کم کم باید قطع کرد؟؟؟؟؟؟

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
من قطرشو گرفتم و همون ماهی که مصرف کردم باردار شدم ، هر صبح ناشتا روزی ۲۰ قطره با یه لیوان اب از روز ...

الان یهویی این پست رو خوندم ...واقعا خوبه....خسته ام از این انتظار 😭😭😭😭😭

از دارو خونه باید بگیرم

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........