2777
2789
عنوان

ختنه سر خود😐

568 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

پسرم ۴۳ روزشه امروز بردیمش برای ختنه دکتر گفت این ختنه شدس و احتیاجی به ختنه نیست و اگرم بخواین ختنه کنید باید سنتی انجام بشه چون اصلا با حلقه نمیشه . ولی گفت از نظر من احتیاجی نیست اصلا . 

حالا میخوام چند تا دکتر دیگه هم ببرمش . به نظرتون چیکار کنم ؟ کسی تجربه ای داره ؟ 

ممنون میشم کمکم کنید

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی  سر آلتش اون مخروطی شکل که ختنه نشده نیست . شبیه ختنه شده هاست تقریبا 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
برادر منم اینجوری بوده ختنه مادر زادی بوده 

خب چیکار کرده ؟ الان چند سالشه ؟ مشکلی نداره ؟

خب چیکار کرده ؟ الان چند سالشه ؟ مشکلی نداره ؟

هیچی ختنه نکردن دیگه... مامان بابام باهم فامیلن مشکل ژنتیکی داشتن بعضی از بچه هاشون که این پسرشون هم مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد 

ولی در کل چیزی نیست مشکلی هم پیش نمیاد 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍