2777
2789
آره عزیزم با اپلیکیشین فیدیبو، طاقچه، و.. میشه پی دی اف کتاب ها رو خرید.  البته بستگی داره از ...

من از کتابهای رمانهای عاشقانه ابکی به سبک م مودب پور و فهیمه رحیمی امثالهم بسیارررر بدم میاد 

رمانهای قدیمی و تاریخی از نویسندگان معروف ایرانی و جهانی روددوست دارم 

مرسی عزیزم از راهنمایی

بهار که بیاد تو هم با اولین شکوفه های بهاری میای🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امضاتو دوست دارم چون خیام رو دوست دارم  چقدر خیام اشعارش زیبا و پر مغزه  آدم کیف م ...

بله همينطوره

اشاره به شعر :

اين كوزه چو من عاشق زارى بوده ست

در بند سر زلف نگارى بوده ست

اين دسته كه بر گردن او ميبينى

دستى ست كه بر گردن يارى بوده ست...

به نظرم اعجازش در اينجاست كه حسين صفا چطور از اشعار بى نظير خيام همچين شعرى رو مى آفرينه

يكى از يكى نابغه تر

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آخ... دقیقا منم  پس احتمالا از اینا هم خوشتون میاد خواهش میکنم گلم😘

خواهش میکنم

قطعا خوشم میاد 

مرسی بخاطر راهنمایی 

بله ...خیلی.. بین اینا بیشتر از همه تماما مخصوص رو دوس داشتم :) موقع خوندنش اصلا انگار جزئی از اون ...

هنوز شروعش نكردم

سال بلوا كه بدجورى جذبم كرد...

سمفونى مردگان از اون بدتر :))))

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
بله همينطوره اشاره به شعر : اين كوزه چون من عاشق زارى بوده ست در بند سر زلف نگارى بوده ست اين دس ...

عالیه عالی

معلومه اهل ادبیات و فرهنگ و کتابی 

احسنت 

یه روز این بیت شعر رو تو بیلبورد خیابون دیدم و عاشق این شعر شدم گشتم و گشتم تا فهمیدم خیام هست و بعد از اون شعرهاشو میخوندم و شخصیت خیام رو علاقمند شدم 

عالیه عالی معلومه اهل ادبیات و فرهنگ و کتابی  احسنت  یه روز این بیت شعر رو تو بیل ...

همچنين عزيزم

بله تا جايى كه بتونم

تو اين دوران كه نميشه به چيزى دلخوش بود ما اوقاتمونو با كتابامون شيرين ميكنيم :)

بى نظيرررره

عزیزم میتونی چندتا رمانطنز بهم معرفی کنی😂🤔🤔؟

اگه گفتی من کیم. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

ترسناک:پنجمین نفر.هیچ کسان.پسران بد.محله ممنوعه

طنز:تقلب.درهمسایگی گودزیلا.همکارم میشی

پلیسی:من پلیسم.قاتل سریالی.شلیک کشنده.مرده شور.ملکه ی جهنمی پادشاه دوزخی

عاشقانه:اسطوره.قرارنبود.جدال پرتمنا.توسکا.چشم هایی به رنگ عسل.تقااص.قدیسه ی نجس.محکومه ی شب پر گناه.دلواپس توام

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ترسناک:پنجمین نفر.هیچ کسان.پسران بد.محله ممنوعه طنز:تقلب.درهمسایگی گودزیلا.همکارم میشی پلیسی:من پل ...

من پسران بد رو نصفه خوندم بعدم پاک کردم تا سه ماه کابوس میدیدم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍