2777
2789
عنوان

من و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 104 پست
دقیقا این توهما فقط واسه کمبود اهنه در حدی که داشتیم‌کسیو میگفت جنازه میبینم که اتیش گرقته 

آره جن دیدن به این راحتیا نیست خیلی باید شرایط واسشون مهیا کنی که بتونن بیان

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا منم همین حسو دارم نمیتونم راحت بخوام

یه اتاقی داشتیم حموممونم اونجا بود عادت ندارم رو تخت بخوابم جا مینداختم تو اون اتاق اونجا خوابیدنی اذیت میشدم واقعا تو خواب.بعدش بیدار میشدم تا صب نمیتونستم بخوابم یا یهو شیرش چکه میکرد نصف شبی منو خیلی میترسوند پتو رو نیکشیدن رو سرم گوشامو میگرفتم چیزی نشنوم

من قبلا خونه خالم جن داشت همش در کابینت هارو باز میکرد محکم میبستنش بعدش میومد بالاسرم میرقصیدن نصفه شب بودش خیلی ترسیدم فرداش از خونه خالم رفتم

همه کسم دخترم❤

اینا چیزایی هست که خودتون میبینید و در عالم واقعیت وجود نداره میگن جن گیر یا جن زده که گفتم اسم بیماریاشون هم اسکیزوفرنی و شیزوفرنی هست

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
چی متوجه نشدم جنسش ناب یعنی چی  منم تو اتاق خواب فقط

😂😂😂😂😂 منظورم همسایتون یه چیزی دود میکنه که شمارو هم بوخوری کرده 😆😆😆 شوخی میکنم 

شما برو آزمایش شاید ویتامین یا آهن بدنت کم باشه 

فاطی ام❤️
ببین عزیزم شرط اول دیدن اجنه اینه که چشمت پاک باشه ،،،اگه به پاکی چشمت مطمینی که خوش به سعادتت و گرن ...

من به پدرم گفتم به مامانم گفت شبا بهش غذا نده این هم شد راهکارش

اینا چیزایی هست که خودتون میبینید و در عالم واقعیت وجود نداره میگن جن گیر یا جن زده که گفتم اسم بیما ...

قبول ندارم. به این راحتی که می گی نیست

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
شاید زورو بوده🤔

نمیدونم شایدم مرد عنکبوتی بوده😐😐😐

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
قبول ندارم. به این راحتی که می گی نیست

اره میدونم خب دارم میگم که اینا یه اختلال روانی هست تو روان پزشکی هم هست 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺