2777
2789
عنوان

قرص کلیدینیوم سی

103105 بازدید | 32 پست

آیا قرص کلیدینیوم سی وابستگی میاره؟؟ من یه معده عصبی دارم که به صورت حالت تهوع هستش...فقطططططط این قرص به من میسازه و متوکلوپرامید...هردمنوش یا قرصی امتحان کردم فایده نداشت.بعضی دکترا میگن مشکل نداره.بعضیا میگن داره .من چه کنم؟؟

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک ساله استفاده میکنم هر وقت قطع کردم مشکلی نداشتم

عزیزم واقعا خوبه خیلی من حس میکنم حالت تهوع را خوب میکنه و کمتر میکنه یه مدت خوردم خوب شدم بعد دکترم قطع کرد بدتر شدم نباید قطع میکرد برام من حالت تهوع و رفلاکس عصبی دارم بدجور 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم واقعا خوبه خیلی من حس میکنم حالت تهوع را خوب میکنه و کمتر میکنه یه مدت خوردم خوب شدم بعد دکترم ...

مشکل معده منم عصبیه کلیدینیوم خوب جواب میده واس من اگه نظر دکترت اینکه استفاده کنی با خیال راحت استفاده کن

مشکل معده منم عصبیه کلیدینیوم خوب جواب میده واس من اگه نظر دکترت اینکه استفاده کنی با خیال راحت استف ...

یه دکتر میگه اره یه دکترمیگه نه من موندم ولی یه مدت خودم خوردم اروم شدم خیلی میخوابم خودم بخورم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
روزی چند دفعه میخورید و خوابتون را زیاد نمیکنه عزیزم

دوتا قبل از غذا نه مشکلی ندارم البته من هر از گاهی یادم میره یاهمینجوری نمیندازم اولا منظم استفاده کردم الان اینجوری میخورم

یه دکتر میگه اره یه دکترمیگه نه من موندم ولی یه مدت خودم خوردم اروم شدم خیلی میخوابم خودم بخورم  ...

این اگه اشتباه نکنم مثل قرص اعصابه رو عصب معده تاثیر میزاره سعی کن یه مدت بخوری منظم بعد یکی درمیون بخور

دوتا قبل از غذا نه مشکلی ندارم البته من هر از گاهی یادم میره یاهمینجوری نمیندازم اولا منظم استفاده ک ...

اهان عزیزم ممنون من که میخوام قبل از صبحانه و شام میخوام بخورم حالا اگر دیدم خوب بود امتحان میکنم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اهان عزیزم ممنون من که میخوام قبل از صبحانه و شام میخوام بخورم حالا اگر دیدم خوب بود امتحان میکنم&nb ...

کلا وابستگی به قرص خوب نیست یه مدت بخور انشاا...حالت مساعد شد قطع کن تاپیکای دیگه اتم دیدم سعی کن استرسو ناراحتی نداشته باشی کاملا خوب میشی وگرنه دارو بی تاثیره من خودم مشکل معدام عصبی بود الان دیگه استرس و ناراحتی رو گذاشتم کنار خوب خوب شدم اگه بدونی چقدر سر معدم عذاب کشیدم با یه بچه اسیر دکترا بودم ولی از وقتی ارامشمو حفظ میکنم مشکم حل شد

کلا وابستگی به قرص خوب نیست یه مدت بخور انشاا...حالت مساعد شد قطع کن تاپیکای دیگه اتم دیدم سعی کن اس ...

نمیدونم والا چی بگم نمیتونم هم کم بخورم اگر کم بخورم بد میشه دوباره برمیگرده 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢